Μαριάννα Λάτση! Αυτή είναι το πιο δυνατό χαρτί της Panik

Μαριάννα Λάτση, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος Αρσενάκος

Δεν έχει πιο πάνω. Απλησίαστο όνομα είναι η Μαριάννα Λάτση. Κορυφαίος οικονομικός παράγοντας της χώρας, ότι δημιουργεί φτάνει στη κορυφή. The Mall Athens, Golden Hall, η δισκογραφική Panik Ρecords, και πολλά άλλα. Και βέβαια είναι ο βασικός πυλώνας στη μεγάλη ανάπλαση του Ελληνικού, ένα έργο σημείο αναφοράς σε όλη την Ευρώπη.

Είναι εξουσία, Θεός, όμως είναι και άνθρωπος, με πολλές φιλανθρωπίες στο ενεργητικό της. Μεγάλωσε με αξίες και ήθος, και είναι αγαπητή, αξιοσέβαστη σε όλους. Είναι κόρη του Γιάννη Λάτση και της Εριέττας Τσουκαλά. Έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ο Πάρις Κασιδόκωστας ήρθε στον κόσμο κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι, Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Η Εριέττα και ο Φίλιππος Κούρκουλος γεννήθηκαν όσο η ίδια ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Νίκο Κούρκουλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη διαμαντένια απονομή του Κωνσταντίνου Αργυρού, ήταν εκεί. Έγινε στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο. Την απονομή έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.