Από το χθες στο σήμερα

Βεβαίως και οφείλεις να σέβεσαι και να τιμάς το παρελθόν σου. Αλλά η ιστορία δεν παραμένει κολλημένη, προχωρά μπροστά. Έτσι λέμε εμείς, οι του Τσίπας Μπλοκ. Τίποτα δεν έμεινε ίδιο, ακόμα και οι μπάλες αλλάξανε, αλλιώς φουσκώνουν, από άλλο υλικό φτιάχνονται.

Οπότε, βάζεις την κουβέντα το “Χάραμα” στο 2024.. Και εννοείται πως πρώτοι μέσα από εδώ, έχετε παρακολουθήσει το φετινό έργο, κατά τη θερινή σεζόν, πως θα εξελιχθεί, με ποιους θα στηθεί. Το συμπέρασμα είναι πως τα συνδυάζει όλα, κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα, τα πάντα. Εμπειρία και φρεσκάδα, με την ποιότητα στην κορυφή της λίστας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βασιλική Νταντά είναι αυτή. Λούκας Γιώρκας είναι αυτός. Γρηγόρης Πετράκος είναι αυτός. Μαρία Ζούκα είναι αυτή. Μυρτώ Καμβισίδη είναι αυτή. Το κερασάκι στην τούρτα λέγονται Alcatrach.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το opening αυτή τη βδομάδα 7/6/2024.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "XAPAMA OEPINON CN NIP APAHA x DONF ΒΑΣΙΛΙΚΗ NTANTA KAOE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ T VADE GREYGOOSE शापर ΣΚΑΤ Calmos"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "XAPAMA ΘΕΡΙΝΟΝ R ONIA APAMA ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ KSAT@lngy VOOE. GREYGOOSE GOOSE தா்டட h ΣCΑΓ CT GREY"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "XAPAMA OEPINON APAMA ONIA ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ KΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ® & ΣΑΒΒΑΤΟ GREY aSE GREYGOOSE हपपार VODEA ΣCΑΡ Calmos"

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎XAPAMA OEPINON APAMA ONIA MAPIA ZOYKA KΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ GREYGOOSE S VODas لد ΣΚΑΙ Calmos‎"‎‎

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "XAPAMA OEPINON ለየል ON කබිමමමෙ- MYPTO ΚΑΜΒΥΣΙΔΗ KAΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ GREYGOOSE @ as ቆሮ ΣΚΑΤ Talmos VOOKA"
Μπορεί να είναι εικόνα ‎4 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎XAPAMA ΘΕΡΙΝΟΝ APAMA ONL م ONIA PΑM + KΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 息 ΣΑΒΒΑΤΟ ALCATRASH G46SSAT@limyg हापार GREYGOOSE s ΣΚΑΙ អ VODKA‎"‎‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.