Το πιο έξυπνο event ! Το πήρε επάνω του !

Κανονικά έτσι πρέπει, έτσι είναι το σωστό. Να πέσει πολύ μελάνι με την εκρηκτική, την ανεπανάληπτη, την επαναστατική χθεσινή εμφάνιση του Γιώργου Κακοσαίου στο κλαμπ Tukan, στο Ρίο της Πάτρας. Να γραφτούν ατέλειωτα πράγματα για την “έμπνευση” του ΛΟΥ, ο οποίος επιβεβαιώθηκε θριαμβευτικά, για ακόμη μια φορά, πως έχει διαίσθηση, το ένστικτο. Είναι ο βασιλιάς σε event με τραγουδιστική δράση. Γιατί δεν κάνει αρπαχτές.

Επιστροφή στο κορυφαίο νυχτερινό γεγονός με τον Κακοσαίο. Φοβερά πράγματα. Απίστευτα. Ξέρεις τι είναι με τα σημερινά δεδομένα της νύχτας, και ημέρα Παρασκευή. Να βλέπεις ατελείωτες ουρές, να έχουν σχηματιστεί από τις 10 το βράδυ, και να μην έχουν διαλυθεί, ούτε στις 01:30 που ξεκίνησε το live ; Ξέρεις τι είναι να βάζεις 1700 άτομα, και να διώχνεις και άλλoυς 300, γιατί προφανώς δεν είχαν που να κάτσουν ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε γκολ και φάσεις από χθες, κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ψάχνοντας να θυμηθώ παρόμοιο γεγονός, βρήκα στο ίντερνετ, την πρώτη φορά του Παντελή Παντελίδη στο Volcano. Το 2013. Τώρα με το διαδίκτυο, το Google και Youtube όλα αποκαλύπτονται..Όλα βγαίνουν στο φως. Και ευτυχώς.

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.