Η επιστροφή που ξυπνάει την Ιστορία

Το «Κάραβαν», ο θρύλος της νυχτερινής Αθήνας, τη δεκαετία του ’90. Ο Γιάννης Χέλιος ήταν ο ιδιοκτήτης του. Ο οποίος πριν από 26χρόνια, δολοφονήθηκε μέσα στο νυχτερινό κέντρο, από τον ανιψιό του. Όπως στο λέω. Και όπως το διαβάζεις. Για όσους δεν τα έχουν ζήσει αυτά. Για τις νεότερες γενιές. Κι εγώ και πολλοί άλλοι, χαρήκαμε πολύ, δεν το κρύψαμε από την απρόσμενη επιστροφή του. Να ξέρετε, για να καταλάβετε την νυχτερινή γλώσσα. Μίλησε στην καρδιά του Πέτρου Χέλιου, η ιστορία του πατέρα του. Και με το που έφυγε ο Δημήτρης Μουστάκας από την Γρηγορίου Λαμπράκη 1 και Πέτρου Ράλλη, πήγε και το νοίκιασε.

Έτσι, γεννήθηκε το νέο Caravan, από τις 17 Μάϊου. Με τον Ηλία Γκρέκο, τον Κώστα Αγέρη και την Αθηναΐς. Το σχήμα ολοκληρώνουν οι: Κατερίνα Μπακέα, Μαργαρίτα Γαλάρη, Μαρία Πασαλίδου, Νικόλ Παπαϊωάνου, όπου η καθεμία έδωσε το δικό της ξεχωριστό στίγμα επί σκηνής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τηλ. κρατήσεων: 2114179424

grekos2
ageris2
athinais
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.