Η απόλυτη ιαπωνική εμπειρία πολυτέλειας is back

Η Κiku ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1993 και έκτοτε έχει γίνει μια από τις πιο διακεκριμένες μάρκες luxury & lounge nightlife για το σούσι στην Ελλάδα. Ήταν το πρώτο ιαπωνικό εστιατόριο στην Αθήνα, με πολύ καλή πελατεία.

Είναι ένα βαρύ βάρος της γαστρονομικής τελειότητας, με το πρώτο εστιατόριο να έχει ανοίξει στη Μύκονο το 2011. Συνδυάζοντας την ιαπωνική κουζίνα μέσα από μια fusion λήψη, το KIKU Restaurant χρησιμεύει ως πύλη στην εξαιρετική ασιατική κουζίνα για όσους αναζητούν να τονώσουν τις αισθήσεις τους και να δειπνήσουν για μια ζωή .

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ψάχνοντας πάντα να ξεκινήσετε νέες γαστρονομικές περιπέτειες, το 2024 εισάγει το καλύτερο Waguy Beef Section στο μενού του, κρατώντας την υπόσχεση ότι η προσοχή στη λεπτομέρεια και η τέλεια εκτέλεση έρχονται να εξασφαλίσουν μια κορυφαία γαστρονομική εμπειρία τόσο για τους γνώστες όσο και για τα περίεργα μυαλά.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Η στιγμή να μας καλωσορίσει έφτασε σχεδόν! Από τις 20 Μαΐου, μας περιμένει το Kiku, εντός του Νumi mykonos. Ζήστε την ωραιότερη ιαπωνική κουζίνα και ετοιμαστείτε για ένα γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο.

(Monday to Sunday / 6.30 pm – 12.30 am)

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "κίκυ MYKONOS Opening 20.05 30 210 3647 302103647033 033 at Numi Boutique NumiBoutiqueHote otel Epa. Od. Mykonos. My konos. Mykonos"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.