Από 15/5

Οι παραδοσιακές προτάσεις της ιαπωνικής γαστρονομίας κυριαρχούν, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιο δημιουργικές προσεγγίσεις με τη λιτότητα της γιαπωνέζικης κουζίνας να πρωταγωνιστεί. Πιάτα αριστοτεχνικά στημένα κερδίζουν τις εντυπώσεις και συνοδεύονται από σάκε, αλλά και ευφάνταστα κοκτέιλ με κύριο συστατικό το παραδοσιακό ποτό της Ιαπωνίας.

Για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά, το εστιατόριο Kiku, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. Και ειδικά φέτος, πιο πολύ από ποτέ! Για να το λέμε, κάτι ξέρουμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα τα θυμάμαι. Η ιστορία του Kiku ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις δεκαετίες στο Κολωνάκι από τον εφοπλιστή Λεωνίδα Γουλανδρή. Και φτάνουμε το 2011, όπου πέρασε στα χέρια του Γιώργου Ανδρίτσου, αυτουνού του νέου και φιλόδοξου επιχειρηματία, που πίστεψε στο μύθο του. Brand 31 ετών, με ιστορία και επώνυμη πελατεία. Είναι τα όπλα του Kiku της νέας εποχής.

Φυσικά δεν ξεχνάω και την συμμαχία με άμωμα Θεσσαλονίκης, που έκανε, και φαίνεται ότι θα είναι μαγική.

Grand Opening 15/5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.