Με κάτι τέτοιες αποφάσεις, έγινε …πουτάνα!

Αιφνιδιάζει η ζωή με κάποιες αποφάσεις της. Και αναρωτιέται κανείς αν είναι δίκαιη ή όχι. Επειδή υποδεικνύει και δείχνει το σκοτεινό και σκληρο πρόσωπο της, σε περιπτώσεις που δεν περιμένεις με τίποτα, που δεν είναι στο πρόγραμμα. Αλλά αυτή τις πραγματοποιεί. Πουτανιά είναι να συμπεριφέρεσαι έτσι. Να εμφανίσεις το κακό και τη δυστυχία και κανείς να μην μπορεί να σου πεί τίποτα. Και κανέναν να μην ρωτήσεις. Γιατί έτσι στη βάρεσε..

Αποφασίζει, λοιπόν, η πουτάνα, η άδικη ζωή, να πεθάνει ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Την τελευταία του πνοή την άφησε σήμερα, και δεν περνάει στο ντούκου, και προκαλεί θόρυβο, προκαλεί μεγάλη στεναχώρια η σχετική είδηση. Ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, είχε κάνει γνωστό πως είχε μπει στο νοσοκομείο για μια νέα θεραπεία. Σημειώνεται πως η απώλεια του Νίκου Φλωρινιώτη είναι η δεύτερη στην οικογένεια εντός έξι μηνών από τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.