Κοντά στις φουρτούνες η “αγέλαστη” Καλλιμάνη

Κοντά στις φουρτούνες η "αγέλαστη" Καλλιμάνη

Ταλέντο η Ιουλία Καλλιμήνη, της δισκογραφικής εταιρίας Sonar Music, στην οποία συμμετέχει και ο επιχειρηματίας του Βοτανικού, Νίκος Πριόβολος, εκτός του Ανδρέα Γιατράκου. Όσα κι αν γράφουν κάποιοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όσο κι αν προσπαθούν, είναι αδύνατον να αλλάξουν το DNA της 28χρονης τραγουδίστριας από το Αγρίνιο. Είναι αυτή που είναι. Αυτή που έχει καταδείξει στο stage. Οι περισσότεροι λένε πως γεννήθηκε ηγέτιδα. Αρχηγός. Οδηγητής. Μπροστάρης. Κατόπιν τούτου, όσα πρωτοσέλιδα ζωγραφίσουν για πάρτη της, δεν είναι υπερβολή, λένε το αυτονόητο.

Για να ταξιδεύει η Καλλιμάνη δεν χρειάζεται χάρτη. Σε καμία περίπτωση. Να μην ξέρει εκ των προτέρων ποιες είναι οι διαδρομές στην πορεία της. Επειδή είναι ράτσας ηγετικής, δημιουργεί περάσματα στις δυσκολίες του ταξιδιού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν λες αέρα πατέρα ότι είναι η επόμενη μεγάλη τάση στον “κόσμο της νύχτας”, όταν αυτή δείχνει σημάδια πως όντως ότι το …έχει και το γουστάρει σαν τρελή. Δουλεύει ακατάπαυστα και με πάθος, με σκοπό για να τα πετύχει. Να γίνει. Δεν θα την δεις να κάνει βόλτες στη πίστα. Σα να πάει κρουαζιέρα, με πλήρωμα τους συμπαίκτες της.

Καλή τραγουδίστρια η Καλλιμάνη. Στα ζόρια δεν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Και ψάχνει το κουβαδάκι της στην παραλία. Να φτιάξει πύργους στην άμμο.

Ο κωλοπετσωμένος καπετάνιος είναι ηγέτης όταν στη φουρτούνα ψάχνει να βρει τη λύση. Και πέφτει στην πάλη με το τσουνάμι για να βγάλει το παπόρι από τη δύσκολη. Αυτό το έχει ο αγέλαστη Καλλιμάνη στην καλλιτεχνική γενετική του ταυτότητα.

Σωστό, λοιπόν, θα ήταν να στηριχθούν οι επιχειρηματίες και οι κάθε λογής «νταραβεριτζήδες» στην καλλιτεχνική ζωή στο υπαρκτό ηγετηλίκι της Καλλιμάνη.

Λέμε, πάντα, για την Καλλιμάνη, η οποία δεν είναι μόνο ταλέντο καλλιτεχνικό. Επίσης και ηγέτιδα. Και θα επιμείνω σ’ αυτό που είπα και πριν.

Πλούσια η βιβλιογραφία για τον Ηγέτη. Του μπροστάρη, που πιθανόν να είναι ρομαντικός και οραματιστής, αλλά και ανώμαλος, ακόμα και σημαδεμένο χαρτί. Όπως και να ‘χει μελετήθηκε ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του αρχηγού. Του ηγετικού τύπου.

Δεν εξελίσσεται κάποιος σε Μέγα Αλέξανδρο και Χίτλερ, Λένιν και Μουσολίνι, αν δεν κουβαλάει και την τρέλα μαζί. Δεν φθάνει το DNA του ατόμου που εμπνέει, που παρασύρει, που οδηγεί τους άλλους.

Κεφάλι ψηλά. Αυτή είναι η Καλλιμάνη στη πίστα. Συμπαθητική φάτσα, ωραίο και καλοφτιαγμένο κορμί. Και τσατίλας όμως όταν χρειαστεί. Μουτρωμένη. Πολύ ψύχρα επάνω της. Ούτε ένα στραβό χαμόγελο. Ούτε μισό χαμόγελο. Μόνο όταν νιώσει ότι κάτι της φταίει. Αυτή είναι η φύση της. Η φτιάξη της.

Α, κάτι τελευταίο, πριν κλείσω. “Έκλεισε” για χειμερινή σεζόν να βρίσκεται στο Premiera Live στο Βόλο, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Γαλανού.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.