Είναι νίκη, αλλά πανάκριβη – 56.000 πλήρωσε το Voe την ηχομόνωση- Μόνο ο Σταθοκωστόπουλους “κόπηκε” – Η νυχτερινή ζωή επιστρέφει στην Παραλιακή

Θέμα: Για την μείωση της εξωτερικής ηχορύπανσης, στα καλοκαιρινά νυχτερινά μαγαζιά, στην περιοχή παραλιακή. Η αυτοψία στα έργα. Έγινε από την «Ομάδα Εργασίας» του Δήμου Αλίμου, με πρόεδρο τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη. Δόθηκαν τα αποτελέσματα. Τα οποία αποτελέσματα, ναι η πρώτη ανάγνωση είναι πως μια μεγάλη νίκη σημειώθηκε. Η οποία, όμως, είχε πολύ τσουχτερό αντίτιμο.

Να μάθουμε στην ανάλυση, με την μέθοδο βήμα-βήμα. Το πρώτο. Την παράταση στο ωράριο μουσικής. Αυτή δόθηκε έως τις 03:00. Πήραν όλοι, εκτός του Βλάση Σταθοκωστόπουλου. Και το καλύτερα απ’ όλα, αυτό δεν είχες ακούσει μέχρι τώρα, που δεν είχε κάνει ο δήμαρχος. Ντροπή να το αγνοούμε.. Και με δυνατότητα διοργάνωσής τραγουδιστικών live, στο παλμαρέ τους τα καταστήματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το δεύτερο.. Σαφώς η νίκη που πέτυχαν, είναι μεγάλη, δεν γίνεται να την αγνοήσεις, αλλά πόσα πλήρωσαν το τίμημα. Οι οικονομικοί σύμβουλοι του Τσίπας Μπλοκ, είναι σε θέση να υπολογίσουν πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χάλασε το Voe, για την πρώτη φίρμα ηχομόνωση. 56000€. Μιλάμε σοβαρά; Πάρα πολύ σοβαρά. 

Και τρίτον. Αφού λύθηκε η διαφορά ανάμεσα σε Δήμο Αλίμου και μαγαζιά. Με πανάκριβη διπλωματία. Από εδώ και πέρα, λογικά, δεν θα παρακολουθήσουμε ξανά να τσακώνονται οι δυο.. Και ο πλανήτης νύχτα, της συγκεκριμένης περιοχής, ετοιμάζεται να κατοικηθεί και πάλι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.