Ασταμάτητος !!! Ο πρωταθλητής των ευκαιριών, και στην υδροπονική καλλιέργεια – Κάνουν το ίδιο όλο και περισσότεροι ισχυροί, Έλληνες και ξένοι «παίκτες»

Το λες παικταρά, πέραν από την ομορφιά του. Διότι μπορεί πριν λίγο, να έχει κλείσει μια δουλειά. Αρκετά μεγάλη, αρκετά σοβαρή, αρκετά κερδοφόρα.. Σαν αυτή στο καλύτερο σημείο της Θεσσαλονίκης. Εστιατόριο κάτω, ξενοδοχείο πάνω. Αλλά δεν σταματάει. Σαν τραίνο πηγαίνει. Συνεχίζει στην αρένα να έχει την ίδια “καύλα”, και ακούσετε και το πιο εντυπωσιακό. Να κάνει πρωταθλητισμό, σε διαφορετικά αντικείμενά. Σε αυτό και σε εκείνο, την ευκαιρία ψάχνει, συνέχεια ψάχνεται.

Το όνομα του. Δημήτρης Φιντιρίκος. Ε, το περιμένεις από αυτόν, στη φάση που είναι, ηλιακή, επιχειρηματική και επικοινωνιακή.. Στα πολύ επάνω του είναι. Να, που το ενδιαφέραν του, οδηγείται και στην υδροπονική καλλιέργεια κηπευτικών, με επίκεντρο τη ντομάτα. Μιλάμε για επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Μιλάμε πως κάνουν το ίδιο, και άλλοι ισχυροί, ντόπιοι και ξένοι «παίκτες». Μιλάμε για το μέλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.