Επειδή κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια

Την ξέρω, όλοι την ξέρουν. Στο χώρο του μόντελινγκ, με το που ξεκίνησε, έβαλε φωτιά, έγινε όνομα, πολύ μεγάλο όνομα. Αναδείχθηκε η Σταρ Ελλάς του 2008, με άλλα λόγια, η ομορφότερη Ελληνίδα για εκείνη την χρονιά. Και εκεί που άνοιξαν όλες οι μεγάλες πόρτες, αυτή αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα. Το έκανε γιατί κατάλαβε πως όταν εξαφανίζεται, είναι ευτυχισμένη. Σήμερα ασχολείται με τις επιχειρήσεις.

Που λέτε.. Διάβασα μια συνέντευξη της και συγκινήθηκα. Και είναι η απόδειξη πως κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια και ονειρική. Ούτε και εκείνων, που ζουν στα μεγαλεία και τα πλούτη. Εμείς το νομίζουμε ότι είναι τέλεια, αλλά δεν είναι έτσι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο μικροσκόπιο του Τσίπας Μπλοκ, η πατρινή Διουνσία Κουκίου. Παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Και έκανε αποκαλύψεις. Ποια, δηλαδή; Για το χειρουργείο που έκανε στο παρελθόν. Όταν αφαίρεσε τις σάλπιγγές της και ήταν ήταν ένα σοκ στην αρχή.

Και άλλες αποκαλύψεις έκανε.

Αναλυτικά ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.