Η Μύκονος του Αγίου Πνεύματος : «Βούλιαξε» από κόσμο – «Sold out» η Ελένη Φουρέιρα στο Lio – Τρία χιλιόμετρα η ουρά των αυτοκινήτων στον «Scorpio» – Στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων Οικονομόπουλος, Βέρτης – Και η κρέπα από… χρυσό

Άκρως εκρηκτική ήταν η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα το βράδυ της Κυριακής στο Lio της Μυκόνου, σε μια «sold out» εμφάνιση που ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ήταν το live που έκλεινε ουσιαστικά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί των ανέμων, το οποίο τίμησαν οι Έλληνες. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα πάρτι ωστόσο, στο νησί, πήραν κι έδωσαν. Όπως έγινε γνωστό ένα μεγάλο πάρτι οργάνωσε η ομάδα Butterfly σε βίλα και προσέλκυσε γύρω στα πεντακόσια άτομα.

Δείτε βίντεο:

Χθες, οποίος ήθελε να βρεθεί στο «Scorpios» έπρεπε να έχει υπομονή, αφού η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε τα τρία χιλιόμετρα!

foureira_krepa__1_
foureira_krepa__10_
foureira_krepa__9_
foureira_krepa__8_
foureira_krepa__7_

Στο Solymar εμφανίστηκε ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ στο νησί βρέθηκε για ένα βράδυ ο Νίκος Βέρτης που ήρθε για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της εμφάνισης του τον Ιούλιο. Την Κυριακή το βράδυ εθεάθη και ο Νίκος Οικονομόπουλος με φίλους του να χαλαρώνει στο «Άρωμα».

foureira_krepa__3_

Η κρέπα από… χρυσό

Ανάμεσα στα παράδοξα της Μυκόνου και ο άτυχος Έλληνας που γύρω στις 03:00 το πρωί επέλεξε να φάει μια κρέπα.

Επέλεξε αυγό, γαλοπούλα, μανιτάρια, τυρί και μαγιονέζα και κόντεψε να πέσει ξερός όταν του ζήτησαν 13 ευρώ στο ταμείο.

Διαμαρτυρήθηκε κόσμια για την κρέπα από… χαβιάρι όπως αποδείχτηκε που χρεώνεται τρεις φορές πιο ακριβά από την τιμή της και κράτησε την απόδειξη για ενθύμιo.

foureira_krepa__2_

-protothema.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ