Αυτό είναι καλό ! Τέλος το ωράριο, επιστρέφει η μουσική- Υπάρχουν και κακά

Μόνο ένας φελός, ντηπ φελός παίρνει στα σοβαρά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και της κωλοπετεινίτσας κυβέρνηση του. Αν έχει Κυβέρνηση η Κωλοπετεινίτσα. Άντε, δεν θα φτάσουμε στα άκρα την κόντρα. Σαν ευσεβείς χριστιανοί προσευχόμαστε πράγματι, με την ελπίδα η καλή κυβέρνηση να μας κάνει το χατίρι.

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η ολομέλεια της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, η οποία θα προτείνει μερική άρση των περιοριστικών μέτρων, που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το καλό, το πολύ καλό, να το πούμε. Για την εστίαση, καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Θα είναι η επιστροφή της μουσικής και η κατάργηση του ωραρίου.

Το κακό.. Παραμένει η απαγόρευση ορθίων στη διασκέδαση. Θα επιτρέπονται έως 6 άτομα ανά τραπέζι, ενώ θα συνεχίσουν να υφίστανται αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών.

Το να πάμε σε γενική άρση των μέτρων, όπως έγινε στη Δανία, στάση αρνητική κράτησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όχι, δεν κάνει καμιά πλάκα. Τη δουλειά της κάνει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.