13/5, φρεσκαρισμένο Romeο! Το χόμπυ του!

Μανώλης Μούτσος

Να το πω απότομα και από την αρχή. Πετυχαίνεις καλύτερα αποτελέσματα, το παιχνίδι σου βαίνει, τα γκολ μπαίνουν βροχή και υπάρχουν σίγουρα παραδείγματα, όταν δεν εξαρτάσαι από κάτι, από κάποιον. Το έχεις σε δεύτερη μοίρα. Δεν το κυνηγάς με νύχια και δόντια, δεν τρελαίνεσαι, η πίεση δεν είναι στο κόκκινο. Απεναντίας είσαι cool, χαλαρός. Και αν κάτσει.

Ακούγεται κάπως, για κάποιους σίγουρα περίεργο, μπερδεμένο και αόριστο. Είναι, όμως, αλήθεια, γνήσια και απόλυτη, να πανηγυρίζουν, όχι κάποιοι, συγκεκριμένα ο βασικότατος πρωταγωνιστής του ομίλου Momentum, Μανώλης Μούτσος. Πρωταθλητής χρόνια στο γήπεδο του καφΑέ. Διότι το xόμπυ, που ξεκίνησε μόλις πριν λίγα χρόνια, τα μπουζούκια, μέσω του Ρομέο και παίκτες τον Θοδωρή Φέρρη και την Κατερίνα Λιόλιου, έγινε επάγγελμα και επιχείρηση με μεγάλα κέρδη. Του βγήκε η χρυσή συνταγή “μεγάλος τζίρος μείον μικρό κόστος. Το πρωί φεύγω με τις τσέπες γεμάτες λεφτά”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και αυτό, με αντίπαλο τον κοροναϊό, την ακρίβεια και χίλια άλλα μπερδέματα. Σε ένα τεράστιο βουνό αγκαθιών. Και έχει κάθε δίκιο, όλα τα δίκια, να αισθάνεται υπερηφάνεια… εθνική, να κάνει και καυλάντα. Για το χόμπυ του, έσκασε, διακρίνεται, παίρνει μετάλλιο.

Ξεκινά πάλι. Από αύριο 13.5. Πάλι στο Romeo, που φρεσκαρίστηκε σημαντικά. Και θα παραταχθεί με την ομάδα, που μπήκε σφήνα και έμαθα να κερδίζει, βασισμένη στην υπομονή και την έξυπνη στρατηγική.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.