Τον δικό του Θεό ο Μπάρλος

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Παναχαΐκής, Γιώργος Μπάρλος

Με το καπέλο στο χέρι και έτοιμοι να εγκαταλείψουν, λένε κάποιοι της πιάτσας και σωστά τα λένε, είναι αρκετές ομάδες, από το πρωτάθλημα της Super League 2 και της Football League, καθώς η νέα κυβέρνηση, δεν λέει να δώσει το πράσινο φως, για να ξεκινήσουν. Κι αν δεν αρχίσουν, θα είναι σκάνδαλο. Και αυτό το σκάνδαλο θα έχει όνομα. Της Νέας Δημοκρατίας, που δεν έδωσε την εντολή. Που δεν υπέγραψε. Και αυτό δεν θα αρέσει στον κοσμάκη, θα τον βρούνε απέναντι, θα χάσουν ψήφους στις προσεχείς εκλογές. Δεν θα αρέσει και σε αρκετές ΠΑΕ, διότι οικονομικά δεν βγαίνουν.

Λογικό ακούγεται. Λογικότατο. Κι εγώ να ήμουν στη θέση τους, το ίδιο θα έκανα. Δεν είμαι απατεώνας να συντηρώ επιχείρηση που δεν είναι κερδοφόρα. Αν, δηλαδή, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν κάνει, όχι τα πολλά, μόνο αυτά που έχει υποσχεθεί, θα έχουμε απώλειες. Δηλαδή; Πολλοί πρόεδροι, των ανώνυμων εταιριών του πρωταθλήματος, βλέποντας πως η μπίζνα, στην οποία, εδώ και μήνες, βάζουν πακέτο από την τσέπη τους μόνο, καθώς ούτε η συμφωνία με την ΕΡΤ δεν έχει κλειδώσει, δεν λέει να ξεκινήσει…Σκέφτονται να κουνήσουν μαντίλι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προχωρώ στο θέμα μας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Γιώργος Μπάρλος, δείχνει ότι έχει το δικό του θεό. Όχι των άλλων. Δήλωσε ότι θα μείνει για αρκετά χρόνια και δεν προτίθεται να την πουλήσει. Ακόμη κι αν, η κυβέρνηση ΝΔ, για τους δικούς της περίεργους λόγους, ξεκινήσει δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, δεν του κάνει πάσα ένα πακέτο, που το δικαιούται με τους κανόνες της ελεύθερης οικονομίας, αυτός θα συνεχίζει να κουμαντάρει την ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης : Ο βατραχάνθρωπος Μπάρλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.