Μετά το μεγάλο «ντου» στη Θεσσαλονίκη, η ανησυχία χτυπάει κόκκινο στη νύχτα της Αθήνας και της Πάτρας – Ποιος έχει σειρά;

Η είδηση για τις 18 συλλήψεις γνωστών επιχειρηματιών από τον χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη έπεσε σαν βόμβα στην αγορά.

Και ο απόηχος δεν περιορίζεται στη συμπρωτεύουσα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ανησυχία υπάρχει πλέον και στη νύχτα της Αθήνας, αλλά και της Πάτρας. Γιατί όταν οι Αρχές φτάνουν σε τόσο ηχηρές υποθέσεις, το μυαλό πολλών πηγαίνει αυτομάτως στην επόμενη πόλη.

Ποια θα είναι αυτή; Η Αθήνα; Η Πάτρα; Κάποια άλλη;

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Ούτε υπάρχει επιβεβαιωμένη πληροφορία για επικείμενες συλλήψεις στις συγκεκριμένες πόλεις.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ανησυχία μεγαλώνει. Και μαζί της ένα ερώτημα που πλέον ακούγεται όλο και πιο δυνατά: Ποιος έχει σειρά;

TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ