Στην εποχή που όλοι μιλούν για τεχνολογία, κάποιοι ξέρουν πραγματικά να την κάνουν δουλειά – Η Solutions Πληροφορική δεν εμφανίστηκε χθες!

Έχουμε γεμίσει από ειδικούς. Από ανθρώπους που υπόσχονται ψηφιακές επαναστάσεις, τεχνολογικά θαύματα και λύσεις για τα πάντα. Ωραία ακούγονται όλα αυτά. Μόνο που στην πραγματική αγορά, εκεί όπου μια επιχείρηση έχει υποχρεώσεις, προσωπικό, πελάτες και έξοδα που τρέχουν, οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς. Οι λύσεις το κάνουν.

Και εκεί ακριβώς αρχίζει η ουσιαστική συζήτηση για τη Solutions Πληροφορική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια εταιρεία με έδρα την Πάτρα, η οποία δεν μπήκε χθες στο παιχνίδι της τεχνολογίας. Βρίσκεται στην αγορά από το 1999. Δηλαδή, από μια εποχή που η ψηφιακή οργάνωση για πολλές ελληνικές επιχειρήσεις έμοιαζε περισσότερο με πολυτέλεια παρά με αναγκαιότητα.

Σήμερα, 27 χρόνια μετά, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική.

Και οι αριθμοί που παρουσιάζει η ίδια η εταιρεία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Περισσότερες από 1.950 εμπορικές επιχειρήσεις, πάνω από 450 πρατήρια υγρών καυσίμων και περισσότερα από 100 λογιστικά γραφεία περιλαμβάνονται στις κατηγορίες πελατών που δηλώνει ότι την εμπιστεύονται. 

Δεν μιλάμε, λοιπόν, απλώς για μια επιχείρηση που πουλάει υπολογιστές και προγράμματα.

Μιλάμε για έναν οργανισμό που έχει αναπτύξει δραστηριότητα σε διαφορετικούς και απαιτητικούς τομείς της οικονομίας.

Από τη μηχανοργάνωση και τις εξειδικευμένες εφαρμογές λογισμικού μέχρι την τεχνική υποστήριξη, τα συστήματα ασφαλείας, τις δικτυακές εγκαταστάσεις και τις ιδιαίτερα απαιτητικές υπηρεσίες για πρατήρια καυσίμων.

Παράλληλα, η συνεργασία της με την Epsilon SingularLogic και η αξιοποίηση εφαρμογών όπως το Pylon και το Galaxy δείχνουν τον προσανατολισμό της σε ολοκληρωμένες λύσεις για τη λειτουργία και την οργάνωση των επιχειρήσεων. 

Υπάρχει, όμως, μια λεπτομέρεια που για εμάς αξίζει περισσότερο από οποιονδήποτε εντυπωσιακό αριθμό.

Στην πληροφορική, το δύσκολο δεν είναι να πουλήσεις ένα σύστημα. Το δύσκολο είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο όταν αυτό το σύστημα παρουσιάσει πρόβλημα.

Όταν ένα λογιστήριο δεν μπορεί να δουλέψει. Όταν μια εμπορική επιχείρηση χάνει πολύτιμο χρόνο. Όταν μια τεχνική βλάβη απειλεί να μπλοκάρει την καθημερινή λειτουργία ενός επαγγελματία.

Εκεί δεν μετράει το ωραίο λογότυπο. Μετράει ποιος βρίσκεται δίπλα σου.

Και αυτό ακριβώς είναι το μοντέλο στο οποίο δίνει έμφαση η Solutions Πληροφορική, προσφέροντας τηλεφωνική υποστήριξη, απομακρυσμένη εξυπηρέτηση και επιτόπιες επισκέψεις. 

Γιατί η τεχνολογία δεν πρέπει να γίνεται ένας ακόμη πονοκέφαλος για τον επιχειρηματία. Πρέπει να του λύνει τα χέρια, να περιορίζει τις δυσλειτουργίες και να του επιτρέπει να ασχολείται με αυτό που πραγματικά γνωρίζει: τη δουλειά του.

Και κάτι τελευταίο.

Δεν είναι μικρή υπόθεση μια εταιρεία της περιφέρειας να χτίζει μια τέτοια διαδρομή σε έναν κλάδο που αλλάζει σχεδόν καθημερινά.

Η Πάτρα δεν έχει ανάγκη μόνο από καινούργιες επιχειρήσεις. Έχει ανάγκη και από επιχειρήσεις που αντέχουν, εξελίσσονται, δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης και αποδεικνύουν ότι η τεχνογνωσία δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο της Αθήνας.

Η Solutions Πληροφορική έχει πίσω της μια διαδρομή που αξίζει να εξετάσει κανείς.

Γιατί στην αγορά μπορείς να αγοράσεις εξοπλισμό, διαφήμιση και προβολή.

Αυτό που δεν αγοράζεται έτοιμο είναι τα 27 χρόνια παρουσίας. Αυτά πρέπει να τα κερδίσεις.

Solutions Πληροφορική

  • Λυκομήδους 5, Πάτρα, 26333
  • Τηλέφωνο: 2610 318 355
  • Ιστοσελίδα : www.solution24.eu

ΠΡΟΣΦΑΤΑ