Τρίτη βράδυ στην Αθήνα: Κι όμως! 

Παρασκευή και Σάββατο ξέρουν να παίζουν όλοι. Εκεί που η αγορά έχει κίνηση, ο κόσμος βγαίνει και η διασκέδαση έχει την τιμητική της. Η πραγματική δοκιμασία, όμως, είναι στις δύσκολες ημέρες. Εκεί ξεχωρίζουν οι μάγκες από τους υπόλοιπους.

Και το Mayor, στο Κολωνάκι, φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να σηκώσει το γάντι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τρίτη βράδυ, κύριοι! Όχι Σάββατο. Και οι εικόνες είναι αποστομωτικές. Όλοι μια παρέα, μια αγκαλιά. Τραγούδι, κέφι, μικρόφωνα, πιάτα και μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει στις εποχές που η αθηναϊκή νύχτα ήξερε πραγματικά να γλεντάει.

Τραγούδια του χθες και του σήμερα. Τραγούδια με ψυχή και ιστορία, που κάνουν τον κόσμο να αφήνει έξω από την πόρτα τα προβλήματα, να θυμάται, να συγκινείται και να ανοίγει διάπλατα την καρδιά του.

Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να ανοίγεις τις πόρτες ενός μαγαζιού. Είναι να έχεις τον τρόπο να φέρνεις τον κόσμο μέσα. Ακόμη και Τρίτη.

Και στο Mayor δεν περιμένουν το Σαββατοκύριακο για να κάνουν παιχνίδι. Το κάνουν όταν άλλοι ούτε που το επιχειρούν.

Οπότε, το ερώτημα είναι ένα: Ποιο άλλο μαγαζί στην Αθήνα μπορεί να παρουσιάσει τέτοιες εικόνες Τρίτη βράδυ;

Γιατί από μεγάλα λόγια χορτάσαμε. Εδώ μιλάνε οι εικόνες.

TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ