Από τις 16 Οκτωβρίου, το Metropolis Live επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, έναν από τους κορυφαίους μουσικοσυνθέτες της χώρας, στο τιμόνι, και μια ομάδα νέων, πολλά υποσχόμενων φωνών στο πλευρό του.
Δεν πρόκειται για μια μουσική πρόταση που παρουσιάζεται για πρώτη φορά. Έκανε την εμφάνισή της πριν από περίπου δύο χρόνια και αγαπήθηκε πολύ από το πατρινό κοινό.
Τώρα, με την επιμέλεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου, το πρόγραμμα επιστρέφει με νέες φωνές της νύχτας, που αναμένεται να μας απασχολήσουν και τα επόμενα χρόνια.
Το σύνθημα είναι ξεκάθαρο: πολλά τραγούδια, καλή παρέα και βραδιές που θα κάνουν την έξοδο πιο όμορφη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Metropolis Live φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της πόλης.
TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

