Τα ωραία πράγματα χτίζονται βήμα βήμα – Ο Παύλος Γκόρδης είναι μια περίπτωση που αξίζει προσοχής

Δεν χρειάζεται κάθε πορεία να συνοδεύεται από θόρυβο για να έχει ενδιαφέρον. Μερικές φορές μεγαλύτερη αξία έχει να βλέπεις έναν νέο καλλιτέχνη να προσθέτει σταθερά πράγματα στη διαδρομή του, χωρίς βιασύνη και χωρίς να προσπαθεί να πείσει ότι έφτασε πριν πραγματικά φτάσει.

Και ο Παύλος Γκόρδης δείχνει να ακολουθεί ακριβώς αυτόν τον δρόμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ταλαντούχος, ανερχόμενος και με μια παρουσία που αρχίζει σταδιακά να αποκτά το δικό της αποτύπωμα, προχωράει βήμα βήμα. Με εμφανίσεις, δουλειά και επιλογές που του δίνουν τη δυνατότητα να συστήνεται κάθε φορά σε περισσότερο κόσμο.

Ένα από αυτά τα βήματα έρχεται τώρα στην KAVALA EXPO 2026.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 20:30, ο Παύλος Γκόρδης ανεβαίνει στη σκηνή της μεγάλης διοργάνωσης, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη, για μια live μουσική βραδιά με ελεύθερη είσοδο.

Και μπορεί για κάποιους να είναι απλώς ακόμη μία εμφάνιση. Για έναν νέο καλλιτέχνη, όμως, τέτοιες στιγμές έχουν τη σημασία τους. Είναι οι παραστάσεις, οι εικόνες και η επαφή με καινούργιο κοινό που, όταν προστίθενται η μία στην άλλη, δημιουργούν εμπειρία και χτίζουν διαδρομή.

Ο Γκόρδης δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή μεγάλες κουβέντες. Χρειάζεται να συνεχίσει ακριβώς έτσι. Να δουλεύει, να εμφανίζεται, να δοκιμάζεται και να κερδίζει κάθε επόμενο βήμα.

Γιατί στη μουσική το δύσκολο δεν είναι να δημιουργήσεις για λίγο εντύπωση. Είναι να βάζεις κάθε τόσο ακόμη ένα σωστό λιθαράκι και κάποια στιγμή, κοιτώντας πίσω, να διαπιστώνεις ότι έχεις χτίσει κάτι πραγματικό.

Και ο Παύλος Γκόρδης είναι μια περίπτωση που αξίζει να έχουμε στο ραντάρ μας.

TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ