Το Κολωνάκι ανεβαίνει. Και δεν το λέμε μόνο επειδή η αγορά του κινείται ξανά, με νέα ανοίγματα, κόσμο και επενδύσεις. Μετά από χρόνια, η περιοχή έχει μπει ξανά στο ραντάρ της διασκέδασης.
Όχι τυχαία. Το Κολωνάκι έχει το κοινό, έχει τη θέση, έχει τη δυναμική και τώρα φαίνεται πως αρχίζει πάλι να επενδύει σε πιο στοχευμένες, πιο «κλειστές» και με ταυτότητα προτάσεις νυχτερινής εξόδου.
Και εδώ έρχεται το ρεπορτάζ του Tsipas Blog.
Ενώ η ηλεκτρονική μουσική γενικότερα δείχνει να έχει χάσει μέρος της δυναμικής που είχε τα προηγούμενα χρόνια, στο Κολωνάκι φαίνεται να γεννιέται ένα νέο κύμα από clubs με DJ, house ήχο, αυστηρό face control και πολύ επιλεγμένο κοινό.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tsipas Blog, ο γιος του Πάνα, μαζί με ομάδα συνεργατών, παίρνει το Clown Dogs με σκοπό να το μετατρέψει σε club με DJ.
Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία μπαίνει το παλιό Cinderella. Το μαγαζί, που βρισκόταν στα χέρια του Γιάννη Μωράκη, έχει περάσει στους Θεοδόση Νικολάου και Στάθη Σχοιζά.
Το πλάνο είναι ξεκάθαρο: house ήχος, αυστηρή επιλογή στην πόρτα και κοινό με συγκεκριμένο προφίλ. Ένα περιβάλλον περισσότερο underground παρά κοσμικό. Δεν μιλάμε για ένα ακόμη μαγαζί που απλώς ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας, αλλά για ένα project που θέλει από την πρώτη στιγμή να αποκτήσει χαρακτήρα και δική του ταυτότητα.
Παράλληλα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Γιάννη Μωράκη να αποχωρεί από το Drakoulis Dry & Raw.
Και δεν σταματούν εκεί τα νέα από Κολωνάκι μεριά.
Έχει ανοίξει η συζήτηση για κάθοδο του Βασίλη Τσιλιχρήστου με δικό του μαγαζί. Οι πληροφορίες λένε πως το Wild Poppies, που είχαν οι Πιτσιλήδες, πιθανότατα κλείνει και ο σχεδιασμός είναι να μετατραπεί κι αυτό σε club.
Υπάρχει όμως και ακόμη μία κίνηση στα σκαριά. Άνθρωποι με σχέση με τη Μύκονο, ξένοι που μένουν στην Ελλάδα και κινούνται έντονα στο νησί, εξετάζουν την πιθανότητα να φέρουν στο Κολωνάκι ένα πολύ private, members-only club.
Αυτό το τελευταίο δεν έχει κλειδώσει ακόμη. Η κουβέντα όμως έχει ανοίξει.
Το μόνο βέβαιο είναι πως το Κολωνάκι επιστρέφει. Και επιστρέφει με διαφορετικούς όρους: λιγότερο δήθεν κοσμικό, περισσότερο επιλεγμένο, πιο κλειστό και με καθαρό clubbing προσανατολισμό.
TSIPAS. BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

