Μια ματιά στις επόμενες εβδομάδες του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού αρκεί για να καταλάβει κανείς τι έρχεται.
Και πίσω από αυτή τη μεγάλη ατζέντα βρίσκεται ένα όνομα που έχει εξελιχθεί πλέον σε βασικό σημείο αναφοράς για το ελληνικό live entertainment: η More.com.
Από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, ο Λυκαβηττός μετατρέπεται ουσιαστικά σε μια μεγάλη μουσική σκηνή, με διαφορετικά είδη, διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών και κοινό που αλλάζει σχεδόν κάθε βράδυ.
Στις 15 Σεπτεμβρίου ανεβαίνει στον Λυκαβηττό ο Γιάννης Χαρούλης, ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου ακολουθεί η Ευανθία Ρεμπούτσικα. (More.com)
Στις 20 Σεπτεμβρίου έρχονται οι Villagers of Ioannina City, στις 21 Σεπτεμβρίου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και αμέσως μετά, στις 22 Σεπτεμβρίου, μια βραδιά με ιδιαίτερο βάρος: το μεγάλο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με τον Θοδωρή Φέρρη να τραγουδά και τη συμμετοχή της Klavdia και του Άγγελου Θεοδωράκη. (More.com)
Και το πρόγραμμα δεν σταματά εκεί.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει δύο βραδιές, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, με την πρώτη μάλιστα να εμφανίζεται ήδη ως sold out στη More.com. Στις 26 Σεπτεμβρίου παίρνουν σειρά οι The Gathering, ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου ο Slimane έρχεται με το «Ένα πιάνο, μία φωνή». (More.com)
Στις 30 Σεπτεμβρίου ακολουθεί το «Ταξίδι στο Φως – Σε σύμπαν ερωτικό» με τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Γιάννη Κότσιρα και την Ηρώ Σαΐα, ενώ στις 5 Οκτωβρίου η «Κασέτα του Μελωδία 99.2 για το ’90» φέρνει στη σκηνή την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μαζί με special guests. (More.com)
Αυτό, όμως, που αξίζει να κρατήσει κανείς δεν είναι μόνο τα ονόματα.
Είναι η More.com.
Γιατί πλέον δεν μιλάμε απλώς για ένα site στο οποίο μπαίνεις για να αγοράσεις ένα εισιτήριο.
Μιλάμε για μια πλατφόρμα που βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς του θεάματος, συγκεντρώνοντας συναυλίες, θέατρο, φεστιβάλ και μεγάλες διοργανώσεις και φέρνοντας ουσιαστικά τον θεατή μπροστά σε ολόκληρη την ατζέντα της ψυχαγωγίας. Στην επίσημη πλατφόρμα της βρίσκονται ήδη συγκεντρωμένες οι επερχόμενες εκδηλώσεις και η διάθεση εισιτηρίων για τον Λυκαβηττό. (More.com)
Και το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ίσως η καλύτερη εικόνα αυτής της δυναμικής.
Χαρούλης, Ρεμπούτσικα, Villagers of Ioannina City, Ιωαννίδης, Φέρρης, Πασχαλίδης, The Gathering, Slimane, Ξαρχάκος, Ζουγανέλη.
Άλλο κοινό ο ένας, άλλο ο άλλος.
Όλοι, όμως, συναντιούνται στον Λυκαβηττό.
Και ο θεατής τους βρίσκει συγκεντρωμένους στη More.com.
Αυτό είναι το παιχνίδι πλέον: να μην ψάχνεις απλώς ένα εισιτήριο. Να ξέρεις πού θα βρεις το επόμενο μεγάλο event.
Και η More.com δείχνει ότι θέλει να βρίσκεται ακριβώς εκεί.
TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

