Η ημερομηνία «κλείδωσε».
Η μεγάλη επετειακή συναυλία του Θοδωρή Φέρρη για τα 200 χρόνια της Ερμούπολης θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 27 Ιουλίου, στην εμβληματική Πλατεία Μιαούλη.
Και υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τη συγκεκριμένη βραδιά ακόμη πιο ξεχωριστή:
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλο το κοινό.
Μια μεγάλη μουσική παραγωγή, στην καρδιά της Ερμούπολης, με έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της εποχής, χωρίς εισιτήριο και χωρίς οικονομική επιβάρυνση για όσους θελήσουν να βρεθούν εκεί.
Μετά το Stoiximan AegeanBall Festival, το μεγάλο μπασκετικό γεγονός που δημιούργησε και καθιέρωσε στη Σύρο ο Γιώργος Πρίντεζης, η συναυλία του Θοδωρή Φέρρη αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεγαλύτερο event του νησιού για το φετινό καλοκαίρι.
Η Πλατεία Μιαούλη αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά από κατοίκους και επισκέπτες, σε μία βραδιά που θα συνδυάζει τη μουσική, τη γιορτή και το έντονο συναίσθημα.
Βεβαίως, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι γνωστές αντιδράσεις.
Κάποιοι ενδεχομένως να υποστηρίξουν ότι μια μεγάλη λαϊκή συναυλία δεν ταιριάζει με την αισθητική, την ιστορία ή την αρχιτεκτονική ταυτότητα της Πλατείας Μιαούλη.
Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ απλή.
Πρόκειται για μία ελεύθερη συναυλία για τον κόσμο, σε μία περίοδο κατά την οποία η διασκέδαση έχει γίνει ακριβή και η πρόσβαση σε μεγάλες μουσικές παραγωγές δεν είναι αυτονόητη για κάθε οικογένεια.
Και πίσω από αυτή την προσφορά προς το νησί βρίσκεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tsipas Blog, ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Μούτσος.
Είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει ουσιαστικά να προσφέρει αυτή τη μεγάλη συναυλία στη Σύρο, θέλοντας με τον δικό του τρόπο να αποδείξει ότι το νησί δεν αποτελεί γι’ αυτόν απλώς έναν τόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Το έχει στην καρδιά του.
Ο Μανώλης Μούτσος θέλει να δείξει έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για τη Σύρο και ότι είναι διατεθειμένος να τη στηρίξει σε όλα τα επίπεδα — κοινωνικά, πολιτιστικά και αναπτυξιακά.
Δεν μένει στα λόγια.
Βάζει το χέρι στην τσέπη και προσφέρει στον κόσμο μία μεγάλη βραδιά με ελεύθερη πρόσβαση, στο πλαίσιο μιας ιστορικής επετείου για την Ερμούπολη.
Ο Θοδωρής Φέρρης διανύει μία από τις πιο δυνατές περιόδους της πορείας του, με συνεχόμενες επιτυχίες, γεμάτες εμφανίσεις και ένα κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Στις 27 Ιουλίου, λοιπόν, όλα τα βλέμματα θα στραφούν στη Σύρο.
Μετά τη μεγάλη μπασκετική γιορτή του Γιώργου Πρίντεζη, η Πλατεία Μιαούλη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το επόμενο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού.
Μια συναυλία ανοιχτή σε όλους.
Μια προσφορά προς το νησί.
Και μια βραδιά που αναμένεται να μείνει στην ιστορία των φετινών εορτασμών για τα 200 χρόνια της Ερμούπολης.
TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

