Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εμφανίσεις της Δέσποινα Βανδή στο Κέντρο Αθηνών, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, σε ένα σχήμα που θα κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο και καθολική αποδοχή.
Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον μεταφέρεται ξεκάθαρα στην επόμενη ημέρα — και κυρίως στο γεγονός ότι η ίδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή με δύο προτάσεις στα χέρια της.
Από τη μία πλευρά, το στρατόπεδο του Γιάννη Μωράκη θέλει να τη διατηρήσει στο δυναμικό του. Μετά και την αποχώρηση της Άννα Βίσση, η ανάγκη να “χτιστεί” ένα νέο δυνατό project είναι δεδομένη, με τη Βανδή να αποτελεί βασικό πυλώνα αυτής της σκέψης. Στο τραπέζι υπάρχει και το σενάριο μιας συνεργασίας με τον Σάκη Ρουβά, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει οριστική μορφή.
Από την άλλη, υπάρχει και η πρόταση από τον όμιλο Μαροσούλη – Κοταρίδη, με φόντο το Nox Athens. Η παρουσία της στο closing night του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, ενισχύοντας τα σενάρια για μια πιθανή μετακίνηση.
Το ουσιαστικό είναι ένα: η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο, έχοντας δύο διαφορετικές προτάσεις από δύο ισχυρά “στρατόπεδα” της νύχτας.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ενδιαφέρον, για να δούμε τελικά ποια κατεύθυνση θα επιλέξει.
TSIPAS BLOG – ΓIA NA ΞΕΡΕΤΕ

