Υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν με λόγια και άνθρωποι που μιλούν με πράξεις. Ο Γιάννης Πετρόπουλος, ο γνωστός σε όλους Mr. YAYAZ, ανήκει ξεκάθαρα στη δεύτερη κατηγορία. Αν ο Γιάννης σε βάλει μέσα στην καρδιά του, θα το καταλάβεις από τη στήριξη και την παρουσία του σε κάθε σου σημαντική στιγμή.
Μια σχέση ζωής και μια πρεμιέρα γεμάτη συναίσθημα
Αυτό ακριβώς αποδείχθηκε στη χθεσινή φαντασμαγορική πρεμιέρα του Romeo. Ο βασικός λόγος που ο πατρινός επιχειρηματίας βρέθηκε εκεί δεν ήταν άλλος από τον Χρήστο Σαντικάι. Οι δυο τους συνδέονται με μια μεγάλη και ειλικρινή αγάπη που θα κρατήσει για πάντα.
Ο Γιάννης Πετρόπουλος δεν έκρυβε την περηφάνια του βλέποντας τον Χρήστο στη σκηνή, δίπλα στην εντυπωσιακή Κατερίνα Λιόλιου. Για τον Mr. YAYAZ, η εξέλιξη και η επιτυχία του Σαντικάι είναι και δική του χαρά, και η παρουσία του στα πρώτα τραπέζια ήταν ο δικός του τρόπος να πει «είμαι εδώ για σένα».
Φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών
Η βραδιά όμως δεν είχε μόνο συναίσθημα, αλλά και άψογη οργάνωση. Η φιλοξενία από την πλευρά του Romeo ήταν υποδειγματική, με την ομάδα του μαγαζιού να φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια για τον Γιάννη Πετρόπουλο και την παρέα του.
Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε μετά το τέλος του προγράμματος, η εμπειρία ήταν τόσο θετική που η επιστροφή στο Romeo είναι ήδη στα άμεσα σχέδια. Όταν η καλή μουσική συναντά την αληθινή φιλία και την άψογη εξυπηρέτηση, το αποτέλεσμα είναι απλά εγγυημένο.

