Ρευστό το τοπίο για τη νέα σεζόν: Ο Ρέμος ξανασκέφτεται το NOX – Στο κάδρο και η Βανδή

Συνεχώς μεταβαλλόμενο παραμένει το τοπίο γύρω από τα σχήματα και τις αποφάσεις της επόμενης σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα, με τις πληροφορίες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα και πολλά δεδομένα να παραμένουν ανοιχτά.

Αυτό που προκύπτει όλο και πιο έντονα από το παρασκήνιο είναι πως η αγορά βρίσκεται σε φάση έντονης ρευστότητας, καθώς τα περισσότερα σενάρια δεν έχουν ακόμη κλειδώσει. Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, ούτε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δεν έχουν λάβει τις οριστικές τους αποφάσεις, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το πεδίο για ανατροπές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και εκείνη του Αντώνη Ρέμου.

Ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε κυριαρχήσει η αίσθηση πως η πρόθεσή του ήταν να μη συνεχίσει την επόμενη χρονιά στο NOX και να κάνει ένα pause από τις νυχτερινές εμφανίσεις, νεότερες πληροφορίες δείχνουν ότι το σκηνικό δεν είναι πλέον το ίδιο.

Σύμφωνα με όσα φτάνουν στο Tsipas Blog, ο Αντώνης Ρέμος επανεξετάζει τα δεδομένα και πλέον συγκλίνει περισσότερο προς το ενδεχόμενο να συνεχίσει τελικά να τραγουδά και τη νέα σεζόν.

Το βασικό ερώτημα, ωστόσο, δεν είναι μόνο αν θα πει το τελικό «ναι», αλλά και με ποια καλλιτέχνιδα θα μπορούσε να διαμορφωθεί ένα πιθανό νέο σχήμα.

Σε αυτό το σημείο, ένα από τα ονόματα που έρχονται ξανά στο προσκήνιο είναι εκείνο της Δέσποινας Βανδή. Ένα καλλιτεχνικό ταίριασμα που, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, λειτούργησε πολύ δυνατά την περσινή σεζόν, τόσο σε επίπεδο χημείας πάνω στη σκηνή όσο και σε επίπεδο συνολικής απήχησης.

Προς το παρόν, πάντως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται οριστικό. Οι συζητήσεις, οι δεύτερες σκέψεις και οι επανατοποθετήσεις δείχνουν πως η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, σε μια περίοδο όπου όλα είναι ιδιαίτερα εύθραυστα και οι τελικές αποφάσεις μετακινούνται σχεδόν καθημερινά.

Το μόνο βέβαιο είναι πως στο συγκεκριμένο μέτωπο, το τελευταίο κεφάλαιο δεν έχει ακόμη γραφτεί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ