Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της άνοιξης, με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Ρία Ελληνίδου να δίνουν ραντεβού στην «Πύλη Αξιού» για έναν περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων που ήδη συζητιέται έντονα.
Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 6 Μαρτίου, με το σχήμα να «τρέχει» αποκλειστικά Παρασκευή και Σάββατο, σε ένα πρόγραμμα που δεν αφήνει περιθώρια για χαλάρωση.
⸻
Οι ημερομηνίες
🔹 Παρασκευή 6/3 & Σάββατο 7/3
🔹 Παρασκευή 13/3 & Σάββατο 14/3
🔹 Παρασκευή 20/3 & Σάββατο 21/3
🔹 Παρασκευή 27/3 & Σάββατο 28/3
🔹 Παρασκευή 3/4 & Σάββατο 4/4
⸻
Το concept
Δεν μιλάμε για ένα απλό σχήμα.
Ο Πέτρος Ιακωβίδης, σε μια φάση καριέρας που ανεβαίνει επίπεδο, παίρνει το τιμόνι ενός από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας, ενώ δίπλα του η Ρία Ελληνίδου έρχεται με φόρα, επιβεβαιώνοντας ότι ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που ξέρουν να «γράφουν» στην πίστα.
Το γεγονός ότι οι εμφανίσεις είναι limited, δείχνει ξεκάθαρα τη στρατηγική:
👉 ένταση
👉 αποκλειστικότητα
👉 sold out βραδιές
⸻
Info
📍 «Πύλη Αξιού», Θεσσαλονίκη
📞 Κρατήσεις: 2310553158
⸻
Το σχόλιο του Tsipas Blog
Σε μια περίοδο που η νύχτα αλλάζει ρυθμούς και οι επιλογές γίνονται πιο στοχευμένες, τέτοιες κινήσεις δεν είναι τυχαίες.
Λιγότερες ημερομηνίες, μεγαλύτερη ζήτηση.
Και αυτό το project, από την πρώτη στιγμή, δείχνει ότι έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει σημείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη.

