Τρίτη βράδυ χθες. Κι όμως το Mezzo ήταν ανοιχτό.
Κι όμως ήταν γεμάτο.
Κι όμως, ο λόγος δεν ήταν η Πέγκυ Ζήνα.
Ο πραγματικός λόγος ήταν η κοπή πίτας της συγκεκριμένης ομάδας που έχει κάτω από την ομπρέλα της τρία μαγαζιά. Μια ομάδα που ξέρει να δουλεύει με timing, συνοχή και ξεκάθαρη φιλοσοφία. Πέρα από το Mezzo, στο ίδιο «σχήμα» ανήκουν το Lohan και το Banana — το μαγαζί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα και που παραμένει σημείο αναφοράς για την καλοκαιρινή νυχτερινή Αθήνα.
Στο Mezzo βρέθηκαν όλοι. Άνθρωποι της ομάδας, φίλοι, συνεργάτες. Η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε απλώς μια ακόμα βραδιά λειτουργίας, αλλά οικογενειακή στιγμή. Εκεί ήταν φυσικά και η Πέγκυ Ζήνα, χαμογελαστή, άνετη, με την αύρα ανθρώπου που νιώθει «σπίτι» του τον χώρο. Στο πλευρό της και ο Γιώργος Λύρας, σε μια εικόνα που λέει πολλά χωρίς υπερβολές.
Και εδώ έρχεται η ουσία. Όπως αποκάλυψε το Tsipas Blog**, η Πέγκυ Ζήνα θα συνεχίσει στο Mezzo και την επόμενη σεζόν. Κι ας πολιορκήθηκε από παντού. Γιατί, τελικά, δεν είναι μόνο τα νούμερα. Είναι το κλίμα, η χημεία, η εμπιστοσύνη.
Τρίτη βράδυ, λοιπόν. Γεμάτο μαγαζί. Όχι από υποχρέωση.
Από δέσιμο. Από ομάδα. Από σταθερές επιλογές.
Και αυτά, στη νύχτα, είναι που κάνουν τη διαφορά.

