Το 2026 μπήκε με το δεξί, αλλά η πρώτη νύχτα του χρόνου αποδείχθηκε μια «δύσκολη εξίσωση» για την πλειοψηφία των νυχτερινών κέντρων. Η χθεσινή βραδιά, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, παραδοσιακά συνοδεύεται από την κούραση του ρεβεγιόν, γεγονός που έκανε τη διασκέδαση για όσους επέλεξαν να ανοίξουν μια πραγματική πρόκληση.
Όχι όμως και για τον Θοδωρή Φέρρη.
Εκεί που άλλοι πάλευαν να γεμίσουν τα τραπέζια τους, ο Θοδωρής Φέρρης απέδειξε για ακόμα μια φορά γιατί θεωρείται ο απόλυτος κυρίαρχος της νύχτας. Με μια κίνηση που πλέον τείνει να γίνει ρουτίνα, το μαγαζί ήταν ξανά sold out, με τον καλλιτέχνη να καταφέρνει το ακατόρθωτο: να κάνει την πρώτη νύχτα του χρόνου να μοιάζει με το πιο «δυνατό» Σάββατο της σεζόν.
Η εικόνα στο Posidonio ήταν εντυπωσιακή. Δεν μιλάμε απλά για ένα γεμάτο μαγαζί, αλλά για μια κατάσταση που θύμιζε κορύφωση της χειμερινής περιόδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρά το sold out, περισσότερες από 20 παρέες βρίσκονταν στην αναμονή, περιμένοντας καρτερικά για ένα τραπέζι, ελπίζοντας να ζήσουν από κοντά το πρόγραμμα του Φέρρη.
Ο Φέρρης φαίνεται πως έχει βρει το «μαγικό κλειδί» για να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, ανεξαρτήτως ημέρας ή συνθηκών. Με την ενέργειά του και την αμεσότητα που τον διακρίνει, μετέτρεψε μια θεωρητικά «δύσκολη» βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι, επιβεβαιώνοντας πως όταν υπάρχει αυθεντικότητα και σωστή προετοιμασία, ο κόσμος θα είναι πάντα εκεί.
Το ξεκίνημα του 2026 ανήκει δικαιωματικά στον Θοδωρή Φέρρη, ο οποίος συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ και να θέτει τον πήχη της διασκέδασης σε επίπεδα που δύσκολα προσεγγίζουν άλλοι.

