Ο Πέτρος Κουσουλός, σήμερα Πέμπτη 18/9, βρέθηκε στο στούντιο του Πρωινού στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε ξανά στις πρόσφατες αποκαλύψεις του για τον Γιώργο Μαζωνάκη και την οικογένειά του. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, υπάρχουν στοιχεία και ντοκουμέντα που στηρίζουν το αίτημα πως ο τραγουδιστής χρειάζεται βοήθεια.
Ανάμεσα σε όσα είπε:
- Όταν είχε καλεσμένο τον Μερκουλίδη στην εκπομπή, τον ρώτησε εάν η συνάντηση για την οποία είχε ακούσει πληροφορίες έγινε πράγματι. Ο Μερκουλίδης επιβεβαίωσε ότι έγινε, αλλά ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε λεπτομέρειες για το τι είχε συμβεί.
- Ο Κουσουλός αποκάλυψε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του, ο Μαζωνάκης φέρεται να κατήγγειλε πως γονείς και αδελφές του συμμετέχουν σε οργάνωση εκδίδοντας γυναίκες, ότι είναι πρωταγωνιστές σε ταινίες πορνό, και ότι δήλωσε πως έχει διαπράξει ένα βίαιο γεγονός εναντίον του κατοικιδίου του. Ωστόσο, ο ίδιος ο Μερκουλίδης είπε πως δεν έχει γίνει καμία τέτοια ομιλία.
Ταυτόχρονα, ο Κουσουλός πήρε αποστάσεις από μία από τις πιο ακραίες του δηλώσεις – εκείνη που παραλληλίζει την υπόθεση Μαζωνάκη με την περίπτωση του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Δήλωσε:
«Το πήρα πίσω και ζήτησα συγγνώμη για αυτό που είπα για τον Σεργιανόπουλο. Ήταν ένα ακραίο λεκτικό παράδειγμα, γιατί ήθελα να δείξω ότι εδώ ελοχεύουν κίνδυνοι. Δεν ήθελα να παραλληλίσω. Όντως δεν έπρεπε να το πω αυτό το πράγμα.»
Ο Κουσουλός επανέλαβε πως ο στόχος του δεν είναι η δημοτικότητα, αλλά η αλήθεια και η βοήθεια:
«Δεν θέλω να είμαι αρεστός… με ενδιαφέρει να σωθεί ένας άνθρωπος… Γνωρίζουν όλοι τι συμβαίνει και μην το παίζουν ανήξερους…»

