Την Έλλη Κοκκίνου, χειμώνα θα την δούμε στο «Theama» στα Βόρεια.
Στην ίδια ομάδα με Χρήστο Μενιδιάτη και Νίνο.
Ήταν γνωστό, έγινε και επίσημο, μετά την sold out εμφάνιση της στο «Fuera», στο Κάλαμο. Κυριακή ήταν, πριν δύο βδομάδες.
Εντωμεταξύ, η τελευταία της μεγάλη επιτυχία, «Δε σε αφορά», που προέκυψε από την επανένωση με τον «μάγο» Φοίβο, μετά από πολλά χρόνια … βγήκε και σε Afro house remix.
Η ανακοίνωση της Spicy λέει :
«Το απόλυτο anthem των τελευταίων μηνών αποκτά νέα δυναμική μέσα από ένα καλοκαιρινό Afro House remix, που απογειώνει τον ρυθμό, προσθέτει εξωτική ένταση και μετατρέπει το τραγούδι σε ένα δυνατό club banger, ιδανικό για beach bars και ηχεία που παίζουν στο τέρμα!
Με σεβασμό στο attitude της original version, το remix χτίζει πάνω στην εκρηκτική ερμηνεία της Έλλης Κοκκίνου και ντύνει το «Δε σε αφορά» με μια νέα ηχητική ταυτότητα, που παντρεύει τη Μεσόγειο με την Αφρική, με τα ατμοσφαιρικά synths να δημιουργούν έναν χορευτικό και σαγηνευτικό κόσμο.»
Ακούστε το τώρα, στο YouTube και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

