Εδώ και λίγη ώρα, έχουμε νέο βασιλιά στην EuroLeague, είναι η τουρκική Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Επικράτησε της Γαλλικής Μονακό του Βασίλη Σπανούλη με 81-70, στο Άμπου Ντάμπι, που κέρδισε το στοίχημα της διοργάνωσης.
Και όπως αναμενόταν, όπως θα είδατε, πολύ δυνατή ήταν η παρουσία των οπαδών των δύο ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού). Τουλάχιστον κερδίσαμε την μάχη της εξέδρας.
Δεν φαντάζεστε σε πόσα story γνωστών μου έπεσα πάνω, χαζεύοντας στο instagram – σε ένα σωρό. Αλλά μόνο έναν είδα που παρακολούθησε από απόσταση αναπνοής και τα τέσσερα ματς. Πραγματικά δίπλα στους πάγκους. Πραγματικά μέσα στο γήπεδο (στην Etihad Arena).
Την Semira_Evangelou, η οποία είναι μισή από την Πάτρα και μισή από την Ολλανδία. Ωραίος και πρωτότυπος συνδυασμός.

Και πως τα κατάφερε αυτό, που δεν το λες και τόσο εύκολο και τόσο συνηθισμένο ;
Στέλνοντας στην EuroLeague, να παρέχει ηθελημένη παροχή υπηρεσιών. Είδαν ότι έχει τα προσόντα, και έτσι την πήραν.
Ήταν τρομερή εμπειρία και ψέματα δεν θα σας πω : Ζήλεψα, θα ήθελα να ήμουν στη θέση της.
Εννοείται πως θα το ξαναζήσει, και στο επόμενο final four- είναι φανατική τους μπάσκετ.
Το αποκλειστικό υλικό που μας έστειλε :








