7o Prodexpo North: Βασικός χορηγός η Plasis Real Estate & Development

Σχετικά με την Prodexpo North, που πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στο Makedonia Palace Hotel. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν η ανάπτυξη ξενοδοχειακών υποδομών, τα νέα δεδομένα στο real estate και στην πώληση και μίσθωση επαγγελματικών χώρων, το νομικό πλαίσιο που διέπει την αγορά. Καθώς επίσης η δυναμική, αλλά και οι ελλείψεις που έχει η περιοχή σε ό,τι αφορά τα logistics.

Στους χορηγούς που είδαμε, ήταν και η Plasis Real Estate + Development. Η εταιρία του Μηνά Δήμο. Για τον οποίον, όπως γράφτηκε στο Τσίπας Μπλοκ : Το ότι ήταν στην ομάδα, που η επιλογή των προσώπων, έγινε με πολύ αυστηρά κριτήρια. Το καταλαβαίνετε, δεν θέλει επεξήγηση. Γιατί συνόδευε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ινδία. Σε αυτή την ιστορική επίσκεψη. Με σκοπό να ενισχυθούν οι εμπορικές σχέσεις με τη ανερχόμενή παγκόσμια κολοσσό. Δικαιολογημένα να χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.