Οσονούπω !

Ο γιος του Ηρακλή Νύκταρη, ο Νικομανώλης Νύκταρης. Ένας νέος ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Κρήτη, με αφοσίωσή στην παράδοση και τον πολιτισμό της πατρίδας του, αλλά και νεανικό δυναμισμό. Εκπροσωπεί το σύγχρονο κρητικό τραγούδι που συνεχίζει να είναι οργανικό στοιχείο της λαϊκής κουλτούρας και να επηρεάζει λειτουργικά νέα μουσικά ρεύματα. Καταχνιά, Κεραυνός, Σε μια Κορφή, Ένα Παλικάρι 20 Χρονών είναι μόνο μερικές από τις στιγμές του.

Στην αναρρίχηση του δεν υπάρχουν οι πλάτες του δυνατού μπαμπά. Οι αξίες, οι αρχές, η ηθική του είναι εκτός αυτού του γηπέδου. Τους κανόνες του παιχνιδιού τους ορίζει το ταλέντο του. Μόνον αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τα καταφέρνει περίφημα μέχρι στιγμής. Μια φανταστική χειμερινή συνεργασία με την Κωνσταντίνα στη Βαβέλ (Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1)

Κωνσταντίνα & Νικομανώλης Νύκταρης στη Βαβέλ

Έχει και συνέχεια.. Ο Νικομανώλης Νύκταρης εγκαινίασε τη συνεργασία του με την Panik Oxygen με το τραγούδι του «Εφιάλτης».

Ο «Εφιάλτης» σε μουσική του Αντώνη Λαζανάκη και σε στίχους του Μιχάλη Στάρρα, είναι ένα τραγούδι σε παραδοσιακούς Κρητικούς ήχους που μιλάει για έναν μεγάλο έρωτα και την άδοξη κατάληξή του.

Το ιδιαίτερης αισθητικής music video, όπου βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να τραγουδάει με την ορχήστρα του, έχει σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Βρυθιάς.

Δείτε το music video: ΕΔΩ

Προφανώς και θα τον δούμε και στα μεγάλα νυχτερινά σχήματα.

Και πιθανόν να γίνει πιο γρήγορα απ’ότι το φαντάζεστε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.