Η top of the top στιγμή της Βαρβάρας Βάλη

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που γεννήθηκε στο Μοσχάτο (Αττικής) στις 18 Αύγουστου 1971 και μεγάλωσε στον Δήμο Αχαρνών. Ξεκίνησε μαθήματα μουσικής, πιάνου από 7 ετών και συνέχισε με μαθήματα μουσικής, κινηματογράφου και σύνθεσης. Το 1988 ξεκίνησε να δουλεύει ως μουσικός, ενώ από το 1995 ασχολείται πλέον επαγγελματικά σαν συνθέτης, μουσικός και παραγωγός. Και στην έως τώρα πορεία του, αυτό που επιδεικνύει το ταλέντο του είναι οι πλουσιοπάροχες μελωδίες, οι οποίες είναι βγαλμένες βαθιά μέσα από την ψυχή του, αλλά και οι διαφορετικότητα στους ήχους, στους ρυθμούς, και στις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών του.

Δεν υπάρχει άλλος που να ξέρει τη δουλειά τόσο καλά όσο αυτός. Πρέπει να τον πληρώνουν οι επίδοξοι μεγάλοι τραγουδιστές. Λοιπόν, ψήφισε τις φωνές που θα τον στελεχώσουν στο Metropolis στην Πάτρα, που θα κυκλοφορίσει στο φετινό χειμώνα. Από τις 20 Οκτωβρίου. Μέσα και η Βαρβάρα Βάλη. Ξέρω με ποια κριτήρια την επέλεξε, δεν παίζει ρόλο αν είναι «ωραία».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.