46 Station Coffee : Μια καινούργια πρόταση για καφέ (και όχι μόνο) στο 46ο χλμ. της Πατρών – Πύργου

Η αλήθεια είναι ότι θα είναι πολύ εύκολο για να βρει κανείς το 46 Station Coffee, που είναι θέμα λίγων μόλις ημερών για να κάνει την εμφάνιση του. Το ευρηματικό όνομα του, που έχουν επιλέξει, προέρχεται από την τοποθεσία του. Καθώς βρίσκεται πάνω στο 46ο χιλιόμετρο, σ’ έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της χώρας, στην Πατρών Πύργου, και 20 λεπτά μακριά από την Πάτρα.

Ο Παναγιώτης Καρνάτσος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από αυτό το εγχείρημα, βασίζεται στο εξής σκεπτικό. Να φτιάξει ένα μαγαζί, που εκτός ότι θα είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο και το κλίμα του θα είναι χαλαρό, φιλικό και άκρως εξυπηρετικό, όταν δοκιμάσετε και τον καφέ που θα προσφέρει, τότε η μέρα σας σίγουρα θα φτιάξει. Θα είναι αυτός που δεν θα σας προβληματίσει την ώρα που θα τον γευτείτε και δοκιμάζοντας τον, θα καταλάβετε το γιατί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο καινούργιο αυτό καφέ, στη συλλογή του, θα βρείτε επίσης και άλλα ροφήματά, σε πολλές ποικιλίες, με μοναδική γεύση και ποιότητα…Σε συνδυασμό φυσικά με κάποιες γευστικές προτάσεις για να… τσιμπήσετε κάτι!

Τέλος, στο 46 Station Coffe, για τους οδηγούς των πολλών χιλιομέτρων, θα υπάρχει η πρωτότυπη δυνατότητα, για να φρεσκαριστούν, με ένα απολαυστικό μπανάκι..Αλλά και για εύκολο, γρήγορο και άνετο παρκάρισμα με ασφάλεια.

46 Station Coffee, σύντομα κοντά σας…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.