45 εφοπλιστές πάτησαν το “κόκκινο κουμπί”! Διώχνουν τον Βενιάμη από πρόεδρο της Ένωσης εφοπλιστών και “στρώνουν” χαλί για την Μελίνα Τραυλού! Οι βαριές εκφράσεις του Μπόμπολα για τον… υπό διωγμό πρόεδρο! “Είσαι ένας κοινός απατεώνας”

Οι μέρες του εφοπλιστή Θεώδορου Βενιάμη στην θέση του προέδρου της Ένωσης Εφοπλιστών μετράνε αντίστροφα. Σε μια κομβική περίοδο για τους Έλληνες εφοπλιστές η διαμάχη του προέδρου της Ένωσης τους Θεώδορου Βενιάμη με τον Γιώργο Μπόμπολα και τις σκληρές εκφράσεις που έχουν πάρει πλέον δημόσιο χαρακτήρα εξαιτίας, της δικαστικής διαμάχης που έχουν όπως έχουμε γράψει , η Ένωση Εφοπλιστών αποφάσισε να απαλλαγή από τον Βενιάμη και στην θέση του να βάλει την Μελίνα Τραυλού. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η υποψηφιότητα, αυτή της κυρίας Μελίνας Τραυλού, που κατέχει τη θέση ταμία στο Δ.Σ. της Ένωσης και η οποία φέρεται και ταυτοχρόνως να απολαμβάνει απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μεγάλης πολιτικής οικογένειας!

Σημειώνεται ακόμη ότι αντιπρόεδροι της Ένωσης είναι οι  Ντίνος Μαρτίνος και Γιώργος Αγγελόπουλος, των δύο μεγάλων οικογενειών της χώρας και της ναυτιλίας, που σύμφωνα με την κρατούσα παράδοση χρόνων θα έπρεπε να έχουν λόγο στην κούρσα διαδοχής συμφωνούν απόλυτα και για την εκπαραθύρωση του Βενιάμη και για την Νέα Πρόεδρο! Πάντως, παραδοσιακά, στις εκλογές της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών δεν κατεβαίνουν δύο ή περισσότερα ψηφοδέλτια, αλλά επί της ουσίας ο πρόεδρος εκλέγεται με ομοφωνία!

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.