4 χρόνια Avenue και σκέφτεται το ..αδερφάκι!

Η εικόνα του Avenue cafe, στην Ακτή Δυμαίων 132, είναι ξεκάθαρη στην φιλότιμη και μαχητική κατηγορία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής. Κερδίζει συνεχώς έδαφος κι είναι μια ήρεμη και παραγωγική μηχανή στο γήπεδο, η μπίζνα καφέ των αδερφών Μουλαγιάννη (Γιάννη και Χρήστου), παρά το τοπίο, που είναι πολύ δύσκολο.

Γιάννης – Χρήστος Μουλαγιάννης

Το Avenue μπήκε στο γήπεδο πριν 4 χρόνια και προσπάθησε, από τον πρώτο λεπτό να πιάσει το στόχο, να γίνει ηγέτης και πρωταθλητής και τα κατάφερε. Γιατί στέκεται τόσο ικανοποιητικά, επιθετικά και αμυντικά, έχει ποιότητα τόσο στην βιτρίνα, όσο κυρίως και στην πραμάτεια του καταστήματος, συνεισφέρει όποτε του ζητηθεί, με συνέπεια όλος αυτός ο συνδυασμός πραγμάτων, να το κρατάει στην κορυφή…Και μάλιστα, σε… απόσταση από τις τις φρούδες ελπίδες των ανταγωνιστών του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και κείμενο

Του αξίζει, λοιπόν, και με το παραπάνω του Avenue το εισιτήριο στους ομίλους του champions league της αποδοχής και της αναγνώρισης του κόσμου του καφέ, μετά την πετυχημένη 4χρονη πορεία στη διαδικασία των προκριματικών παιχνιδιών. Μα πάνω απ’ όλα, ο πρωταθλητής Avanue ίσως για πρώτη φορά δείχνει στην πιάτσα ότι πλέον έχει αυξημένο ειδικό βάρος. Με απαιτήσεις που κανείς δεν ξέρει που μπορούν να φτάσουν. Ίσως και σε ένα δεύτερο κατάστημα, που δεν το αποκλείω καθόλου, από τη στιγμή που το ζητάει ο κόσμος του.

Και το πιο σημαντικό. Δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του, ότι ανήκει στους μεγάλους, στους πραγματικά μεγάλους. Καθώς τώρα στα ζόρικα, στα πολύ δύσκολα, που οι πιο πολλοί έχουν κρυφτεί και έχουν κάτσει πίσω στη γαλαρία, το Avenue βγαίνει μπροστά και στηρίζει ποικιλοτρόπως τον αθλητισμό. Μπαίνει παντού χορηγός, από αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, μέχρι το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και την πυγμαχία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Giannis Moulagiannis, άτομα που χαμογελούν
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.