Το ευχαριστώ του Χαρδαλιά, το είπε ο Βουτυράκος

Ο Γιάννης Βουτυράκος, των τελευταίων ημερών, είναι από άλλο έργο. Καμία σχέση με το άλφα ημιχρόνιο. Αιτία; Η αδράνεια, η ανικανότητα, η έλλειψη οργάνωσης και σχεδιασμού, η ελλιπέστατη προετοιμασία, από πλευράς κράτους, στη διαχείριση των πύρινων μετώπων. Με συνέπεια, να φέρει το προβλέψιμο, το αναμενόμενο, στην συμπεριφορά του. Απασφάλισε και πέταξε ..βομβες.

Φοβερά πράγματα. Εγώ, εσύ, αυτός, ο άλλος, ο γίγαντας λαός. Έχει πάρει το παιχνίδι στα χέρια του. Πορωμένος και με ατελείωτη αυταπάρνηση, με τις αξίες της συναρπαστικής διαδρομής του, και στον πόλεμο αυτό, για τον κερδίσει. Για να σωθεί η πατρίδα μας. Να, όμως, που η κυβερνητική ομάδα, δείχνει να έχει μυωπία, να μην το βλέπει, όπως θα βολεύει την πλευρά της, εικάσω. Όχι όπως η πραγματικότητα είναι. H ιστορία γράφει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Η ΣΟΣ λίστα για να κερδίσουμε τον πόλεμο

Αυτή την πραγματικότητα, που δεν βλέπει το μεγαλύτερο ίσως μέρος της κυβέρνησης, σίγουρα ναι σε αυτούς και ο Νίκος Χαραδλιάς, την βλέπει ο επιχειρηματίας Γιάννης Βουτυράκος. Το ευχαριστώ, που ο Χαρδιαλιάς δεν ζήτησε από τον λαό, για τον ηρωικό αγώνα του, κατά του πύρινου εφιάλτη, την ζητάει ο Βουτυράκος. Είναι ένα χτύπημα, για αυτούς που παίζουν στη σκακιέρα, παιχνίδια εξουσίας, το ποιοτικό post που ανέβασε.

Δείτε το :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.