23.12.21! Tsipas Blog σχεδόν «προφήτης»!

Με αφορμή την επιστροφή της νυχτερινής διασκέδασης, ναι, είναι αλήθεια, να είναι καλά η Αττική Οδός. Θυμάμαι άρθρο του Tsipas Blog, δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα (23.12.21). Ελάχιστα πριν έρθουν τα καταστροφικά και αναπάντεχα μέτρα. Τότε, γράφαμε:

“Νέα μέτρα έως 3 Ιανουαρίου. Μάσκα παντού από αύριο, ακυρώνονται οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις. Δεν υπάρχει σκέψη για SMS. Τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά, δεν αποκλείεται αλλαγή στα πρωτόκολλα. Ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση για τα νέα μέτρα ενάντια στην πανδημία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ως εκ τούτου, παίζει πολύ δυνατά, το πράμα πήγε πολύ υψηλά επικοινωνιακά, το επόμενο θύμα, ας το πούμε έτσι, να είναι η νύχτα. Θύμα η νύχτα που είτε έτσι, είτε αλλιώς εξαρτάται από τις ορέξεις του αλήτη, του κορονοϊού. Κάνει ότι τον διατάξει αυτός, διότι είναι το αφεντικό, ο προϊστάμενος, ο εργοδότης.

Δεν ξέρω τι να πω. Μάλλον ξέρω τι να πω. Μ’ αρέσει η νύχτα, είναι πάθος αγιάτρευτο. Δεν γιατρεύεται, με φτιάχνει, το ξέρω είναι το καταφύγιο της μοναχικής του ψυχούλας. Είμαι εμβολιασμένος, θα λυπηθώ, θα θρηνήσω, αν γίνει πάλι το θύμα από τον covid, που μάλλον θα γίνει, παρακολουθώντας και τι γίνεται κυρίως στην Ευρώπη. Και θα ήταν το ιδανικό σενάριο, να γίνει. Αλλά τώρα. Αμέσως μετά τις γιορτές και για ένα μήνα. Όχι παραπάνω. Γιατί μπορούμε να το πούμε, να το συζητήσουμε, από πάντα, είναι η περίοδος που τα μαγαζιά, τα περισσότερα μαγαζιά, δεν πάνε πουθενά. Στο διάστημα αυτό, ο κόσμος να ξεκουραστεί, να μαζέψει λεφτά και να νιώσει την επιθυμία να μεγαλώνει, να ξαναδεί την νύχτα. Και κάπου εκεί, τσουκ, να πει η κυβέρνηση “ήρθε η ώρα να ξαναειδωθείτε”.

Διαβάστε επίσης : Το είχαμε γράψει από τις 17 Ιανουαρίου! Η Νύχτα επιστρέφει από Δευτέρα- Το παρασκήνιο της απόφασης- Σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση, δεν μπορούσε αλλιώς- Να αλλάξει το «κλίμα» επιδιώκει- Τι θα ισχύει για τα πιστοποιητικά νόσησης- Ο κύβος ερρίφθη!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.