22 χρόνια, μπουζούκια σέντρα, με …καφέ

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, παραδοσιακό, εθιμοτυπικό, αυτό που κάνει. Στα μπουζούκια, σαν πελάτης, θαμώνας, 22 χρόνια σερί. Μόνιμα το πρώτο τραπέζι πίστα, στην παραγγελία τα πιο ακριβά ποτά, το πούρο να απλώνεται πάνω στο τραπέζι κι αυτός, στη βραδιά του, ούτε μια γουλιά αλκοόλ και κάθε ουσία. 100ρικο και καφές, αν θέλετε το πιστεύτε! Και στη ζωή του, δεν είναι πολιτικός, αθλητής, είναι ο επαγγελματίας επιχειρηματίας, σε κατάσταση πρωταθλητισμού, που είναι δεμένος υπαρξιακά με τη δουλειά του. Με το αντικείμενο και το χώρο εργασίας του. Στη σελίδα της ζωής του, βέβαια, πέρασε και από την νύκτα, έπαιξε ίσως στην πιο μεγάλη ομάδα. Μετά έκανε την στροφή, είπε το αντίο. Αποφάσισε να προχωρήσει στη νέα φάση, να κάνει οικογένεια και να αντιληφθεί πως αυτή έχει τις πραγματικές χαρές, τις ηδονές, τις ομορφιές.

Μα ποιος όλα αυτά ; Γιάννης Λάσκος, ο ξύπνιος επιχειρηματίας, που ανακοίνωσε την ένωση του Όμιλου του με την «Investment Makers». Και δουλειά σε τουλάχιστον 1000 άτομα, από την ένωση αυτή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.