Τις αποφάσεις τις παίρνει ο κοροναϊός

Τις αποφάσεις τις παίρνει ο κοροναϊός

Θα ξεκινήσουν κανονικά τα νυχτερινά κέντρα μετά το πέρας του αναγκαστικού κλεισίματος των 15 ημερών; Αυτό αποφάσισε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να περιοριστεί, σε όσο μεγαλύτερο βαθμό είναι δυνατό, η διάδοση του ιού.

Λογική ερώτηση, αλλά στην παρούσα στιγμή οι σκέψεις αυτές “απαγορεύονται”. Κανείς δεν ξέρει. Είτε ξέρει, είτε όχι είναι το αυτό. Την οριστική απόφαση θα την πάρει ο… κορονοϊός. Αυτός θα αποφασίσει. Αυτός αποφασίζει για την νυχτερινή ζωή του 2020 και για οτιδήποτε μας αφορά σήμερα. Και οι αποφάσεις θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα αποκτηθεί ο έλεγχος περιορισμού επάνω του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όταν ακόμα δεν βρέθηκε το φάρμακο. Όταν ακόμα είμαστε στην ανηφόρα, δηλαδή στον πολλαπλασιασμό, μετράμε θανάτους προς τα επάνω. Οι σχετικές αποφάσεις είναι ανύπαρκτες, πότε θα γίνει τούτο, πότε υπολογίζεται να αρχίσει το άλλο. Προηγείται η δυνατότητα να… βγαίνουμε από το σπίτι μας.

Στο ποδόσφαιρο. Αναβλήθηκε το Ευρώ του 2020 για το 2021. Στην Ελλάδα… προβλέπουν να κάνουν από τον Μάιο τα play-off του πρωταθλήματος. Είναι και οι χρωστούμενες ρεβάνς κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρεως-ΑΕΚ.

Άλλο παράδειγμα. Ο 65ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Ολλανδία από τις 12 έως τις 16 Μαΐου αναβλήθηκε λόγω στης εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.