Την αλήθεια θα τη μάθετε εδώ

Αντώνης Ρέμος - Ηλίας Μαρασούλης

Τα περισσότερα δεν έχουν γραφτεί ακόμα. Η κουβέντα για την επερχόμενη συνεργασία Αντώνη Ρέμου- Ιεράς Οδού (του Ηλία Μαρασούλη). Τα άντερα τους έχουν πει, επώνυμοι κι ανώνυμοι. Με την περισπούδαστη υπογραφή τους οι μεν, με την καφενειακή προσέγγιση οι δε. Κι έρχομαι να προσθέσω το αναμενόμενο. Ό,τι βγήκε στον αέρα θα ξεχαστεί. Μας περιμένουν οι σκέψεις, οι αλήθειες (;) που θα σκάσουν μύτη τώρα. Ευθύς αμέσως. Από το tsipasblog.gr

Ήδη γράφονται βιβλία, με τη φιλοδοξία των συγγραφέων να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεδομένου, φυσικά, ότι ο κορωνοϊός έφερε τα πάνω κάτω και τα κάτω πάνω, μεταξύ άλλων και στην νύχτα, οπότε αναγκαστικά πολλές συμφωνίες ξανασυζητιούνται υπό νέα βάση. Έτσι γεννήθηκε η φήμη, αυτό το μικρόβιο, με σκοπιμότητα ή όχι, μου διαφεύγει προς το παρόν, ότι οι εργασίες της θεαματικής ανακαίνισης της Ιεράς Οδού “πάγωσαν”. Και ο Ρέμος δεν θα μείνει στον Μαρασούλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι η αλήθεια :

1η αλήθεια : Υπήρξε ένας μικροδιαπληκτισμός μεταξύ τους, αλλά όχι και ικανός για να “χαλάσει” την ήδη -ανακοινωμένη με κάθε επισημότητα- ένωση των δυνάμεων τους.

2η αλήθεια : Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες εν μέσω κορωνοϊού στην Ιερά Οδό.

3η αλήθεια : θα … σκαφτεί όλο το δάπεδο του μέχρι 60 πόντους κάτω.

4η αλήθεια : Τα χρήματα που θα “πέσουν” σε αυτό το deal είναι πάρα πολλά, οπότε καμία από τις 2 πλευρές δεν μπορεί να κάνει πίσω.

5η αλήθεια : Η συμφωνία θα είναι για 3 χρόνια.

6η αλήθεια : Το opening υπολογίζεται για τον Φεβρουάριο. Με τη λογική ότι τότε θα έχει βρεθεί το εμβόλιο και ότι θα έχουμε επιστρέψει στην προηγούμενη κανονική κανονικότητα. Γιατί, όπως ήδη είπα, τα χρήματα που θα “πέσουν” είναι πάρα πολλά, και έτσι, γίνεται σχεδόν απαγορευτικό, για την Ιερά Οδό να ανοίξει νωρίτερα, όπου λογικά θα δουλέψει με αυστηρούς περιορισμούς.

Διαβάστε ακόμα: Παρασκήνιο : Πως ο Ρέμος «ένωσε» Γαρμπή-Σχοινά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.