Στόχος ότι υπάρχει ακόμα

Στόχος ότι υπάρχει ακόμα

Τα πράγματα εξελίσσονται σε ακραίως επικίνδυνα στην Παναχαΐκή. Μόνον ντούκου δεν πέρασε η είδηση για σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια δυο μέλη του τεχνικού επιτελείου. Πάλι καλά, παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και η κατάσταση δεν ξέφυγε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ενώ, νωρίτερα είχε προηγηθεί κι άλλο επεισόδιο, μεταξύ παικτών αυτή τη φορά. Ακόμη μια απόδειξη, λοιπόν, πως τα πάντα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει επί της ουσίας στην Παναχαΐκή, με την «ερχομό» Καλογερόπουλου. Δε λέει με τίποτα να “περπατήσει το μαγαζί”, η δε ομάδα δε ξέρει τι θα της ξημερώσει αύριο! Σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει και σε ποιον προπονητή. Και η αγωνία του κόσμου είναι μη διαλυθεί, δηλαδή, η Παναχαΐκή των χιλίων προβλημάτων, που κάθε μέρα όλο και περισσότερο διασύρεται σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος το μαγαζί να διατηρεί την εικόνα της «ύπαρξης». Ότι υπάρχει ακόμα, τουλάχιστον εγώ αυτό εκλαμβάνω από όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr : Δημοσίευμα-βόμβα για Παναχαΐκή : Δεν πλήρωσε τους διαιτητές και δεν έπρεπε καν να αρχίσει το ματς με τα Γιάννενα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.