Ο Χάρης Λεμπιδάκης “αποθεώνει” τον Αργυρό!

Ο Χάρης Λεμπιδάκης “αποθεώνει” τον Αργυρό!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ομίλου Μπερτάκη, λέει, σε άρθρο του στο newspistol.gr, για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ότι “δεν πιάνεται και ότι είναι εξωφρενική για τα δεδομένα της νύχτας και το μισοπεθαμένο σύστημα η επιτυχία που σημειώνει”.

Από την πρώτη γραμμή, εξηγεί πως ο γνωστός τραγουδιστής, έχοντας τον Μπερτάκη ως ασπίδα προστασίας τους σε όλα, είναι ο μοναδικός του είδους του αυτή τη στιγμή που κάνει σεζόν 8-9 μήνες στο Fantasia.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Χάρης Λεμπιδάκης γράφει για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

“Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατέβηκε στο ρινγκ και φέτος μόνος του όπως συνηθίζει άλλωστε κάθε χρόνο εκεί στα τέλη Αυγούστου. Και αυτό να ξέρετε θέλει κότσια όταν είναι χάλια ψυχολογικά μετά από ένα μαγικό καλοκαίρι να καλείσαι να μπαίνεις σε ρυθμούς δουλειάς τόσο νωρίς και με μια σεζόν που θα τραβήξει έως και Φεβρουάριο μιας και είνα ο μοναδικός καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή που κάνει σεζόν 8-9 μήνες στο Fantasia ! Η επιτυχία αδιαπραγμάτευτη. Τα κομμάτια του κάνουν επιτυχία και πέφτουν σαν βροχή στα Air Play των ραδιοφώνων. Έχει φόρα, δουλεύει σκληρά , έχει πολύ καλό επιτελείο μουσικών και συνεργάτες που δε χαιδεύουν αυτιά αλλά εργάζονται σκληρά δίπλα του για να πετύχουν να κρατήσουν στην κορυφή αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ΑΡΓΥΡΟΣ ! 

Το ο στήσιμο ενός καλλιτέχνη θέλει υπομονή και σκληρή δουλειά και το χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ρέμος , ο Βέρτης στην συνέχεια και ο Οικονομόπουλος μετέπειτα. Σας μιλάω για παραδείγματα καλλιτεχνών ανα περιόδους που γράφουν πολλά χιλιόμετρα δουλειάς και επιτυχίας.

Ο Κωνσταντίνος φέτος στο FANTASIA μαζί με τις αλλαγές που έκανε με συναδέλφους του ( προσθήκη Stan )  έχει κάθε λόγο να πρωταγωνιστεί. Και οι πρώτες 4 μέρες το έδειξαν σε βαθμό πραγματικά που σε γεμίζει με άγχος για το μετά. Εννοώ για το πόσο θα πάει  όλο αυτό μιας και  οι κρατήσεις αλλά και το ρεύμα που  υπάρχει μόνο αυτό το μήνυμα δίνουν. 

Με 1400 – 1500 άτομα να γεμίζουν ασφυκτικά το μαγαζί , τα λουλούδια να θυμίζουν εποχές προ δεκαετίας , τα ταμεία να γεμίζουν και τον κόσμο να περνάει καλά δεν έχεις άλλη μοίρα από το να παλεύεις να γίνεσαι καλύτερος. Είναι συνέχεια στο στούντιο μαζί με τον μαέστρο του Παναγιώτη Μπρακούλια και ετοιμάζουν τα επόμενα κομμάτια τους. Ο Κώστας Μπερτάκης είναι η ασπίδα προστασίας του σε όλα. Επιβλέπει , ακούει , παρεμβαίνει όταν πρέπει …. Χατζόπουλος , Κυριακού , Ντούρας , Μπαρμπάτσης , Σούλτης , Κατσαρός , Δημολίτσας , Παντελούκας και δεκάδες ακόμη άτομα κλειδιά μέσα στο μαγαζί δουλεύουν για να είναι στημένο καλά το έργο από όλες τις πλευρές. Όλοι μας διασκεδάζουμε με την αποτυχία , προβληματιζόμαστε με το λάθος και πορευόμαστε έτσι όπως πρέπει …. 

Η επιτυχία του παιδιού αυτού είναι πραγματικά εξωφρενική για τα δεδομένα της νύχτας και το μισοπεθαμένο σύστημα. Απο Νοέμβριο θα έχουμε παλμό μιας και έρχονται σχήματα όπως το Καρράς – Πλούταρχος  , το Σφακιανάκης – Γονίδης ,  το Πάολα – Βανδή και εκεί θα ανοίξει το γήπεδο για τα καλά για το φώτο φίνις που θα έρθει κάπου στα μέσα του 2020″! 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.