Ο Λιβάνης αλλάζει κλάση, μπαίνει στα ζόρια

Ο Λιβάνης αλλάζει κλάση, μπαίνει στα ζόρια

Ο Λιβάνης δεν είναι αυτός που ήταν, όταν μπήκε στη δουλειά. Μια στη φέξη και μια στη χάση, θα πάρει, κι αν… , έναν τίτλο. Πάνε αυτά, τελειώσανε, ανήκουν οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Το σήμερα μιλάει με τις επιτυχίες του τραγουδιστή και δείχνει υγεία, επιθυμία και αποφασιστικότητα… να επιβεβαιώσει την άποψη ότι έχει αλλάξει επίπεδο. Ότι πλέον μπορεί να κατακτήσει τους πρώτους του τίτλους. Επειδή μιλάει και η… ζυγαριά.

Πρέπει, οπότε, από σήμερα, που ξεκινάει στο Romeo Club, δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη, να πάει καλά. Για το οποίο, δουλεύει ακατάπαυστα, ώστε να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και τον έβαλαν εκεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είπα ότι αν πάει καλά, θα υπολογιστεί πια μέσα στα παραδοσιακά φαβορί και στους εν δυνάμει διεκδικητές της ελληνικής νύχτας. Σε καμία περίπτωση. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει να δουλεύει όσο περισσότερο μπορεί. Ένα καλό αποτύπωμα στο στέκι της Παραλιακής, σίγουρα, θα δείξει σε αυτούς που τον στηρίζουν, οι οποίοι χαρακτηρίζονται δικαιολογημένα ως “πρωτοκλασάτοι νταραβεριτζήδες”, αυτό το «κάτι» , για να… αρχίσουν να βάζουν πιο συχνά το χέρι στη τσέπη, τουλάχιστον.

Και από τον ίδιον τον Λιβάνη, περισσότερο, παρά από τους αντιπάλους του, θα εξαρτηθεί το τι ψάρια θα πιάσει από δω και πέρα, τώρα πια που ο τραγουδιστής θα επιχειρήσει να μεγαλώσει επαγγελματικά.

Με μια κουβέντα. Την περασμένη σαιζόν, την πιο πετυχημένη της Ιστορίας του, ο Λιβάνης ακούστηκε αρκετά με τις εμφανίσεις του , πρώτα στο Fantasia και μετά στο Tokyo. Η ζωή, ως γνωστόν, όμως, συνεχίζεται και βάζει τα δύσκολα, τα πιο δύσκολα… Συνεπώς είναι υποχρεωμένος να δικαιώσει την αλλαγή κλάσης του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.