Ο κακός χαμός στη “Δίκη”!

Άγγελος Δανιήλ-Αλέξης Κούγιας-Κώστας Ντάσιος

Ο Κούγιας ξανακτύπησε. O ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ήταν καλεσμένος στη “Δίκη”. Στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στο OPEN και επιτόπου δεν έχασε την ευκαιρία. “Μου λένε πως ο πρόεδρος τής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, δεν το ξέρω, δεν το έχω διαπιστώσει. Δανήλ λέγεται. Τον είχα μάλιστα και στην Παναχαΐκή. Αυτός μαζί με τον Ντάσιο, που έχει ένα εστιατόριο, παίρνει τα αρχεία των ενώσεων και βλέπει τα σωμάτια”, ισχυρίστηκε.

Στη διάρκεια της εκπομπής και μετά από μερικά λεπτά, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Άγγελος Δανιήλ, ο οποίος χαρακτήρισε κωλοτούμπα τον Αλέξη Κούγια και ότι άλλα έλεγε το 2010 και άλλα τώρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εν συνεχεία, ήταν η σειρά του αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστα Ντάσιου, να κάνει παρέμβαση : “Όταν η Παναχαΐκή ήταν στα δύσκολα, ή όπως έλεγε η πιάτσα, να μιλήσω λαϊκά, αφήνατε χρέη σε εστιατόρια και σε ξενοδοχεία, ήρθατε στο δικό μου κατάλυμα δωρεάν”

Δείτε την αντιπαράθεση με τον Δανιήλ από το 49:54 μέχρι το 56:15 και με τον Ντάσιο από το 1:12:09 μέχρι το 1:40:02.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.