Η τελευταία σεζόν και ο συνωστισμός μνηστήρων για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Νίκος Οικονομόπουλος

Διαβάζεις Tsipasblog.gr για να μάθεις πρώτος όλες τις εξελίξεις, μεταξύ άλλων, και της νύχτας. Όχι τις τωρινές μόνο, αλλά και τις μελλοντικές. Άλλωστε, όταν θες να κανείς δημοσιογραφία, προβλέπεις. Ειδάλλως είσαι ρεπόρτερ, καταγραφέας, γραφιάς, παρουσιαστής.

Η δική μου, λοιπόν, πρόβλεψη, στην περίπτωση του Νίκου Οικονομόπουλου, είναι πως μετά το Πάσχα, που ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν, δεν θα επεκταθεί περαιτέρω η συνεργασία του με το “Κέντρο Αθηνών”. Να θυμίσω ότι βρίσκεται στο ρόστερ του νυχτερινού κέντρου του Γιάννη Τσακουμάκου για 3η συναπτή σεζόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε τώρα στην επόμενη μέρα. Δεν θα αργήσει καθόλου, που θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση του. Μια απόκτηση που με την ολοκλήρωσή της, θα αλλάξει ριζικά την ελληνική αγορά “νύχτα”, δημιουργώντας νέες ισορροπίες.

Σε πρώτη φάση, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, δεν θα ανοίξουν όλα τα χαρτιά τους, αλλά απλά θα υποβάλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους.

Ωστόσο, οδεύοντας προς το καλοκαίρι, αναμένεται να σημειωθεί σίγουρα συνωστισμός «μνηστήρων» για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Όπως και να έχει, η μάχη θα είναι σκληρή και θα συνδέεται, φυσικά, με το γεγονός ότι είναι τραγουδιστής “πρώτης γραμμής”, που τον θέλουν όλοι να τον εντάξουν στο οπλοστάσιο τους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.