Νέο σενάριο – βόμβα, που “μπερδεύει” περισσότερο την μετακίνηση Αδαμαντίδη στο Club 22

Νέο σενάριο – βόμβα, που "μπερδεύει" περισσότερο την μετακίνηση Αδαμαντίδη στο Club 22

Σαν τα έργα στο σινεμά. Ο ανακριτής, τελικά, είναι ο δολοφόνος. Και τον παίρνεις πρέφα αφού προηγουμένως ο σεναριογράφος σ’ έχει κάνει να υποψιαστείς επτά ενόχους, ίσως και οκτώ.

Τραγουδισταράς ο Αδαμαντίδης, όμως ακόμη δεν ξέρουμε που -επιτέλους- θα βρίσκεται το χειμώνα. Στο Club 22 (με Αγγελική Ηλιάδη, Kings και Έλενα Μπάση) ή τελικά “σκάσει” η ..βόμβα και τον δούμε να επιστρέφει στο Fever με Μαζωνάκη. Δεν ξέρει κανείς με σιγουριά. Οι απόψεις των “ειδικών” διίστανται. Προσωπικά συγκλίνω προς την πρώτη περίπτωση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στα παραπάνω να προσθέσω και μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής. Σύμφωνα με αυτήν, το Club 22 πουλήθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια, σε δύο Έλληνες ομογενείς. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει. Πιθανότατα να είναι “ράδιο αρβύλα”, να έχει σκοπό την παραπλάνηση. Αλλά αν τυχόν ναι, έχει δόση αλήθειας, θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα ήδη ..περιπλαγμένα πράγματα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.