Μια είναι η μόνη τραγουδίστρια

Πασχάλης Τσαρούχας-Αθηνά Πολίτη

Να ξεκαθαρίσω επειδή παρά τη θέλησή μου, tsipasblog.gr διαβάζουν και άτομα που δεν γουστάρω ούτε καν να βλέπουν τα γραφτά μου. Δίνω την πληροφορία στους αξιοπρεπείς κυρίους οι οποίοι κατά λάθος έπεσαν ή πέφτουν σε κείμενα του Τσίπα, αυτό που γνωρίζουν εδώ και χρόνια όσοι προπόνησαν τη σκέψη τους διαβάζοντας την τελευταία σελίδα της φυλλάδας.

Δεν είμαι της δημοκρατίας του χαβαλέ. Πολύ περισσότερο δεν γράφω για να δώσω την ευκαιρία να διαλογισθούν και να σχολιογραφήσουν άτομα στα οποία ποτέ δεν θα πουλήσω κάρτα διαρκείας στο κλαμπ συνωμοσίας του Τσίπα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οπαδός του τραγουδισταρά του είναι. Δεν κατάλαβα. Ποιος είναι ο τραγουδισταράς; Ένας είναι αυτός. Κανένας άλλος. Είναι ο δικός του τραγουδιστής και είναι περήφανος γι’ αυτόν. Για παράδειγμα εγώ. Είμαι Αθηνά Πολίτη. Χαίρομαι όταν διάβασα ότι πασίγνωστος ηθοποιός κάνει εμφάνιση – έκπληξη στο νέο της ατμοσφαιρικό video clip, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, για το τραγούδι «Εσύ Φταις». Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Διαβάστε επίσης : Αθηνά Πολίτη : Βρήκε τον Ρυθμό της

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.